9

Анонимен

преди 6 години

Еййй тия старчевци не изпукаха от старост бе! Ще се налоби по другия начин да приключват.

8

лудост

преди 6 години

Нарцисът Борисов премахва '1300 България'чрез своята слугиня Й.Ф. за да се мазни на Юнкер за повишение ,но този човек не си дава сметка ,че така изтрива историята,а вие давате ли си сметка какво правят тези хора съизмерими с талибаните и ИД!

7

.

преди 6 години

Скоро ще има тотална гражданска война и много трупове на гну.сни русолюбиви коминета и дечицата им ще се полюшкват със седмици по уличните стълбове. Само физическа ликвидация на сАвецкката чума по тия земи, би дала шанс на тази държава. Смърт на червената проказа!

6

ODESSA

преди 6 години

Там е мястото на войните загинали за България. Точка.

5

баста

преди 6 години

Валентин Старчев, ЗАСРАМИ СЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.Омръзна ни наглостта и бездарието ти.

4

Анонимен

преди 6 години

*** в действие палят, взривяват, опустошават! Мачкай, Бойко!

3

Емо

преди 6 години

Дали е опасен или не, но паметникът от самото си построяване Е ГРОЗЕН. И най-вече скулптурите на Старчев. Всички фигури изглеждат като хора в концлагер. С тъжни физиономии, изнурени, измъчени. Нито една усмивка, нито един светъл лъч. Като че ли в 1300-годишната ни история нямаме векове на величие, на силни и достойни царе, а само мъка и страдания - според фигурите на Старчев. Затова нека го разрушат! И да арестуват тези, подпалили крана!

2

Анонимен

преди 6 години

Защо ни е история, нека се махне

1

Анонимен

преди 6 години

Призракът на комунизма все още виси над България и трудно ще се отървем от него.Лицата,виновни за палежа на крана да се издирят и осъдят,а Старчев да отговаря за подстрекателство.Тай би трябвало,да се извини на българския народ,за държавните пари,похарчени за това грозно нещо и за тези,които даваме сега,за да премахнем това ведоразумение пред НДК.