7

Анонимен

преди 6 години

за голяма част от произвшествията е виновен лично Бойко, дето краде париците, а пътищата, дори магистралите са, като лунен пейзаж. Карам джип - дори той не ме спасява от родната картинка

6

Анонимен

преди 6 години

300... 3 милиона си отидоха и няма да се върнат

5

Анонимен

преди 6 години

Спазвайте правилата!Затова са тези правила, да се спазват!Ако всички спазват правилата, ще стават много рядко катастрофи!Спазвайте правилата, а не обвинявайте КАТ, светлините или кой знае какво - не те натискат *** на автомобилите ви!

4

Учи,за да не умреш!

преди 6 години

Задкормилните:1.Прочетете Закона за движение по пътищата,поне един път2.Когато "взимате" книжка,помолете приятел с опит да покарате 100 километра под негов надзор3.Научете Нютоновите закони;4.По време на движение не:яжте,говорете без хендс фрий, гримирайте,ремонтирате,епилирате,преобличате,правете секс5.Не пийте,не се дрогирайте,не се карайте с пътуващите6.Гледайте пътя,огледалата,ушите свободни7.Дистанция при 1г стаж 3 автомобилни дължини8.Не бързайте9.Не пъплете10. Останете живи !

3

Лошо

преди 6 години

Бойко да наблегне на програма за култура на шофиране.Нямаме култура.На запад като тръгне някой да паркира,ако ще и 5 минути да се мъчи,никой не му бипка или псува.Даваш предимство на пешеходец и отзад бипкат и псуват като неандерталци,на бой ще ти налитнат за няколко секунди повече у нас.От там какво да очакваш по нататък...ами очевидното-блъскащи колички.И незнам още за къде бързат,за Хамилтън ли се мислят!?!Бензина е по скъп от живота ли?

2

Анонимен

преди 6 години

Докато се регистрират трошки, струващи по 1000 лева, които не могат да минат технически преглед в нито една нормална страна по света, докато няма санкции за употреба на десета употреба гуми, докато се продават книжки...

1

Анонимен

преди 6 години

МВР и КАТ светат, че от светналите през деня светлини и от горлемито глоби ще намалет жертвите на пътя. Измама пълна. Защо не работят профилактично . Те ги има сами некъде скрити за да те глобат или като стане проидшествие идват, инече ги нема по пътя.