18

Анонимен

преди 7 години

Ехх мъкаааа. Как ми липсва Тайсън :( Това не са боксьори. Ппредна жалка картина и мъчителни опити за нокаут. ... AJ не иска да се бие с кобрата ... смята го за слаб противник . Каза че може да се откаже от титлата си , но ще търси боксьори от класа. За съжаление това е истината . AJ и Кличко са от друга величина.

17

А. Христов

преди 7 години

Отново велика победа на Кобрата! Над бокцьор който е бил нещо преси 8-9 години! Който да е от утрешният мач, леле , ако нашата сапарвобанска звезда играе така... 6 рунда са му много... а ако има късмет да е Кличко... 3 рунда няма да издържи... Профи бокса е една голяма порнография!!!

16

Бау

преди 7 години

С/у Антъни Джошуа няма да издържи и един рунд. Факт :(

15

Анонимен

преди 7 години

Пулю - къде ги сънува тия мачове с Кличко и Джошуа че се несещам ????Ей такива мачове са само от тук нататтък , за некоя парлама!

14

Бау

преди 7 години

До 10Не си прав обаче. Това му е стила. Гледай му други мачове той така си играе. Номера му е да изглежда притиснат и да контрира точно и тогава да атакува.

13

Анонимен

преди 7 години

Кобричката бииии и ся в Планетка пайнерче на дискотека !

12

Джордж

преди 7 години

Антъни Джошуа е с класи над другите и ако нашия трябва да се бие с него изобщо не го виждам.

11

АТАКИСТ

преди 7 години

С кое ни зарадва тоя тъппанар ПУЛЕВ? Че цял мач не искаше да цели Джонсън ,който си почиваше на въжетата 12 рунда заради договорката им?Оллигофрени такива, вие изобщо гледахте ли тази пародия на боксов мач????Аз по-нагласен и жалък мач не съм гледал в професионалния бокс през живота си!

10

Вл. Кличко - цитат

преди 7 години

"Не съм срещал толкова пpocт човек през живота си."

9

Dost

преди 7 години

Ne som gledal maca.Bravo na Kobrata.

8

Учуден

преди 7 години

Какво значи.....надви и ....все пак победи???Щом е надвил, значи закономерно е победил!Ех, този български???

7

Сандо

преди 7 години

Кевин Джонсън каза че не е дошъл като спаринг партньорДА, като боксова круша е дошъл!

6

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Нечист и неудобен боксьор е американецът. Постоянно навеждаше главата. Много бърз за категорията си.Кобрата го надигра категорично, но черният явно не беше подготвен за 12 рундов мач.Кубрат също не е в най-добрата си форма.С такава игра няма шанс срещу Кличко и Джошуа.

5

Пълна порнография

преди 7 години

Нека да ме оспорят само тези, които са тренирали бокс и са се качвали на ринга.Няма такава порнография и подигравка със зрителите.Мачът беше 100% уреден - черният сам застава в дъното на ринга и сваля гарда - и това става още в началото на мача.Искам само един да ми каже име на треньор, който му е казвал да прави това.Повече няма да никога да гледам простотиите на Опулев, пълна загуба на време.

4

Анонимен

преди 7 години

до 3 Но не винаги е приятно да играеш лош Холивудски филм...Кобрата цял мач се чудеше ка да не уцели джонсън!

3

шматка

преди 7 години

Пулев е приключил с бокса,Кличко Пулев - мач нема да има ,нито с Джошуа ,Пулев в пенсийка и кмет на София - туй то

2

Надя Николова

преди 7 години

Браво на Кобрата!Достоен бъргарин и мъжкар за разлика от разглезеното Снайперче!

1

Бау

преди 7 години

Ами заби му няколко лакътя и го би яко в главата отзад, но той пък не спря да се навежда. Иначе черния толкова бой яде и не падна .. евала :) Тервел ми хареса много. Имам чувството, че ако той се биеше с Джонсън, щеше да го пребие за 2-3 рунда :)