10

9К51

преди 7 години

Пукна пролетта и соро_соидите пак в действие .. шепа кибици с професия-протестъри се мотат около президенството. Този Кортези по-добре да си седи в Италия, ние сме провославна страна и такива като него не са ни много от полза, и без скапаните им помощи ще минем! Примамват социално слаби хора и се опитват да ги отвлекат от православието .... добре си е заминал...

9

Анонимен

преди 7 години

Кортези зи го каза ,че дава 100 000 лв и аз ще искам да се облажа ,само ми е чудно къде е прокуратурата лесно може да се види интервюто

8

Анонимен

преди 7 години

Едно време ме учеха в училище, че традиционните български добродетели са гостоприемство, човеколюбие, скромност и трудолюбие. Смех.

7

Анонимен

преди 7 години

В църквата на Христа нямат място ислямисти, първо да се покръстят че ще усмърдят олтарите на онешки главички.

6

se

преди 7 години

Редно е всички да се приберат по родните си места.И Кортезе и бежанците трябва да си отидат от тук но не да ги гоним а да изграждаме европейска политика която да възстанови Сирия ,Ирак, Либия и всички държави които Америка разграби и разби.Съдбата на тези хора не е лека но трябва да си приберат колкото се може по скоро.Американците забъркаха такава каша в последните 17 години ,че ще трябват 50 години за възстановяване на изброените държави.

5

Анонимен

преди 7 години

Предлагам всеки един от събралите се през президентството да приюти в дома си по едно семейство мюсюлмани от Близкия Изток. Ако не го направят, нямат моралното основание да протестират срещу хората в Белене.

4

Анонимен

преди 7 години

След 10 години ще казваме за "добрите "бежанци-:Такъв тих човек беше бай Хасан,да не повярваш че се самовзриви в магазина

3

Георги

преди 7 години

До 1,Не ако бях разбрал навреме и аз бих отишъл без да работя в НПО. По убеждение.До 2, Заблуден си ти, защото не виждаш как войната все по бързо идва и ще ти подпали чергата.

2

Анонимен

преди 7 години

Спасявали сме години наред ама и до днес им сърбаме попарата на всичките спасени. Трябвало е да бесим наред че да се изчисти тука от всякаква гнилоч, изгонвай и затваряй границите и в Италия има църкви да ги спасява там Кортези.

1

Анонимен

преди 7 години

Заблудени хора .