13

по-голям патриот

преди 7 години

тези измислени патриоти са едни кресльовци, които бълнуват за кльонове и концлагери. Не им се връзвам. Не са по-големи патриоти от мен! Не се бия в гърдите. Много е глyпaшкo неясни хора да претендират за изключителен патриотизъм. Вижда се, че искат да осребряват за себе си чувствата на обикновените хора.

12

Анонимен

преди 7 години

Упражнение на тема: Един доносник спекулира с чувствата на хората!

11

До 4

преди 7 години

Кои Патриоти отиват в ДПС? Тези 600000 хиляди ли които гласуваха за Каракачанов? Те никога няма да отидат в ДПС , защото са кръвни врагове. Те казаха, че никога не биха преговаряли с ДПС камо ли да влизат в коалиция с тях. За Биневци и други *** място при патриотите няма. И за това търсят други дружки.

10

Анонимен

преди 7 години

Каквито са ни патриотите, такава и държавата!

9

Анонимен

преди 7 години

Шкемби, вместо да затваряш граници сложи си един стомашен пръстен, че все повече заприличват на джаба от татуин.

8

Анонимен

преди 7 години

Днешното ВМРО е съставено от руски агенти. Рейсовете, които ще спира "воеводата" с рубашка Каракачаное ще возят електорат на проевропейската и пронатовската ДОСТ на Местан. Затова ги стяга ботуша руските слуги в България.

7

Анонимен

преди 7 години

Kara po edna prichina moje da ne uspeeshs plana,hubav e,pravilen,no uvi Radev e s Bsp i Dps i poznai ot edin put dali shte ti poprechat???

6

АНОНИМЕН

преди 7 години

За хората с поне малко акъл в главите е ясно , че казаното от този човек е абсолютно вярно и това трябва да се говори от всеки желаещ място в парламента. Това трябва да е и в говора на Радев като държавен глава. Разбира се , че не трябва турски ескурзианти да се месят в нашата политика и да гласуват. Те са избрали за Родина Турция и да си стоят там и там да гласуват. Тук място нямат. Нещо повече партии на етническа и верска основа не бива да има в парламента. Браво КАРАКАЧАНОВ С ПАТРИОТИТЕ СМЕ!

5

Анонимен

преди 7 години

Някак си не върви ДПС сами да си затворят границата за да спрат турците които ще гласуват за доставка, та се налага слугата им Каракочанов да го прави.

4

Анонимен

преди 7 години

Другари пареоте, нали Русия и Турция са дружки бе, защо ще затваряте границата?Питали ли сте другаря Лилипутин дали може?

3

Анонимен

преди 7 години

Те нали "патриотите" отиват в ДПС? Защо ще спират автобусите? Архонта и още няколко патриота са в ДПС. След време Каракачанов и Винкела ще се преместят при Доган. Нали са колеги от ДС.

2

Анонимен

преди 7 години

Искате да кажете, че ДПС-то се стяга да затваря границата ли? :D

1

Циник

преди 7 години

Глупости...не могат да спрат агите!