39

Анонимен

преди 7 години

Не мога да си простя че гласувах толкова пъти за Герб ,мислейки Борисов ,че е човек от народа а сега само като го погледна все едно виждам Пеевски и Цацаров и тримата взети заедно. Боже няма оттърваване от комунистически акули......

38

48

преди 7 години

А ти като си кадърен можеш ли да сравниш доходите си с един най-обикновен човечец в Швеция или Германия? Разберете, дечица, 2000-3000 левчета стигат за:- храна - дрешки- вноската за евтина нова кола- наем или ипотека на малко апартаментче. Не си мислете, че сте хванали дядо си за .... !

37

Анонимен

преди 7 години

Ние пак сме 9 милиона, просто няколко милиона (за съжаление, по-креативните) са извън БГ

36

БОРКО

преди 7 години

И ЩО НЕЩЕШ С БСПЕ НАЛИ БЕШЕ НАШ ЧЛЕН ПОСЛЕ ДРУГО РАЗПРАЧЯШ

35

:)

преди 7 години

Този още не е разбрал, че пътят му в политиката привърши. Открадна 2-3-5 милиарда и сега трябва да се моли да не го зачешат следващите. Щял да прави кабинет с 20% вот :)

34

Анонимен

преди 7 години

Ех,Бойко!Малко ви остана!Скоро ще разберете "Що е демокрация и има ли почва у нас"!Все пак някой трябва да обясни кой,как и защо организира поредната национална катастрофа -от 9 останахме под 5 млн българи и от 38 в света станахме последна в Европа и предпоследна в света икономика!Всички партийни ръководители ще трябва да пишете по темата "Евроатлантическите ценности,демокрацията,моята партия и България- до и след 1989г"!А Народния и Международния съд ще оценят личните им заслуги!ИМА БОГ!!!

33

Точка!!!!!!!

преди 7 години

Е това е че животът ни мина в експерименти на ялови политици като Борисов! Искаме бързо оправяне на държавата сега и веднага! Дългосрочните планове си ги заврете в г*за!Бачкаме колкото европейците, че и повече, цените ни европейски, искаме еропейски доходи!

32

Анонимен

преди 7 години

Заради некадърното управление на БСП Андрей Луканов плати с живота си.Не гласувам за такава партия.

31

Анонимен

преди 7 години

8 години те видяхме Борисов, цъфнахме и вързахме, айде марш

30

БОЙКО, ЧЛЕН НА БКП

преди 7 години

А, ЗНАЧИ НА ГЕРБАДЖИЙЧЕТО, ТОВА МУ Е БАЧКАНЕТО, ЗА РАЗЛИКА ОТ "КОМУНИСТИТЕ". И ЗА ТОВА БАЧКАНЕ МУ СЕ ПЛАЩА. ЯВНО ТОВА МУ Е ОФИЦИАЛНАТА РАБОТА. НА КОЛКО ЛИ ГО ОСИГУРЯВАТ ГЕРБ

29

Дани

преди 7 години

Като толкова искаш да управляваш, защо доброволно подаде оставка? Няма такъв *** в българската политика. Колкото по-скоро си отиде, толкова по-добре за всички. Този ограничен човечец е вреден за България. Мястото му е в дранголника.

28

Анонимен

преди 7 години

Аз искам да го видя заедно с с Цветанов в раирани дрехи!

27

ttttt

преди 7 години

Кои луди ще се коалират с тях ??? Просто няма такива.

26

Анонимен

преди 7 години

2020 спират европарите, и да го изберат смятам че към 2019 не го бройте, пак ще избяга и ще изостави страната! Пословичен страхливец и лицемер!

25

ники

преди 7 години

Бойко залезна като Костов.

24

Анонимен

преди 7 години

Боко явно не смее да е в опозиция, че тогава лошо

23

Анонимен

преди 7 години

Много *** в нета.Що не бачкате.

22

Анонимен

преди 7 години

Не се диша от герберските мантри! Боко хубаво усеща колко евро-лидери биха били срещу санкциите и ми е любопитно да гледам как грациозно ще завърти грациозния си диференциал в правилната посока. Що се отнася до Президента Радев, вярно не му е лесно, но той не хленчи, а и кое дава основание да се мисли, че досега е бил в космоса и видите ли - никого не познавал? От опит знам, че отстрани можеш да прецениш хората много по-добре отколкото когато ти се кланят! Оттам и слабата кадрова политика на ББ.

21

Aдмиралъ

преди 7 години

Спокойно мога да кажа че партия ГРОБ вече е в историята

20

НЯМА СРАМА

преди 7 години

БОЖЕ,БОЖЕ ТИКВУН КАК ГО КАЗА СЯКАШ ОТ НЕГО ТРЪГВА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА............ИСТОРИЯТА ....В ЪГЪЛА!!!!!!!!!! ЗА ЖАЛОСТ НЕГОВИТЕ БАКИИ ЩЕ ГИ СТРАДАМЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ.............Е ТОВА ЩЕ ЗАПОМНИ ИСТОРИЯТА!!!!!!!!