12

Анонимен

преди 7 години

До 22Как точно го разбра, че е по-добър след като не е направил нищо до момента и само срича простотии които дават от БСП?

11

Анонимен

преди 7 години

Тоз както и да го гледам не го виждам да изкара цял мандатг.

10

Анонимен

преди 7 години

Ей сммотани герберски плондери! Нали ревахте, че ген. Радев не се включвал в Хитрино, че не разчиствал магистралите, че не правел служебно правителство. Сега плюете, за това, че започвал президентските си правомощия. Само ще вметна, че генералът е сто пъти по-добър от сегашния сммотаняк, онова слузесто същество!

9

смЕх

преди 7 години

Хахаха само да напомня на гербавите ли зачи ,че техните кумири са си чисти комунисти и то от най-лошите които винаги гледат да са на софрата без значение по какъв начин.

8

Сергейзър

преди 7 години

Евро(азиатски)Гeйoвe!

7

Анонимен

преди 7 години

Ген.Радев досега няма грешен ход.Браво,генерале!Продължавайте в същия дух.

6

смЕх

преди 7 години

Само така по един шут на дупетатите и метла сетили се за нещо си. Да се сърдят на тиквата, че заради самоуверения му бъбрив си език изпреварил мозъчната му дейност се направи на мъж и после разбра какви ги е надробил.

5

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Тепърва политическата ни...разхайтена класа ще види...кон боб яде ли,защото президентът е човек...изкован в армията където цари ред и дисциплина и се спазват...уставите.Кучето скача според...тоягата е казал народът;ред е вече,желаещите да се правят на...политици да започнат и те да...скачат.

4

Анонимен

преди 7 години

Ал Бънди в действие

3

Я, па Я

преди 7 години

До Надя НиколоваНе е лесно да те командват три жени и всяка да иска тя да те командва първа.

2

Аноинимен

преди 7 години

Точно така.Имаха достатъчно време да свършат това,което уж искат сега.Елементарно,Уотсън.Вече никой не им се връзва на номерата.Единствената им цел е да си довършат далаверите.Радев показва,че е човек на закона,за което има моите адмирации.

1

Западноевропеец

преди 7 години

Поредната червена пионка.