11

До 14

преди 7 години

Абе ***, ти бил ли си някога в Дания та ми ги даваш за пример, а ти знаеш ли какви са законите там за данъчна измама и за хората опитващи да бачкат в сивия сектор. Айде преди да говориш глупости помисли малко. Искате само да се взимат пари и да се раздават на разни мързеливци, а реформи в съдебната система и при онези пиявици администрацията няма. Не мислиш ли че пак ще се върнем 20 години назад и всеки ненаказано ще бачка на тъмно и отделно ще взима помощи, че официално не бечка...

10

Анонимен

преди 7 години

Прогресивният данък внася нормалност в поведението на хората, на първо място защото се пресича пътят на алчността, която в БГ е убила всичко човешко у много. Въпрос на еволюция, разбира се, но дотогава - прогресивен данък ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Справка: Кралство Дания.и др.

9

BURZUM

преди 7 години

Неприличната истина казана на висок глас....това означава че българската държава не е в състояние да третира еднакво гражданите си или по скоро че тя е собственист на олигарсите!

8

бъргарска работа

преди 7 години

До еделвайсЗа да са малкото богати добре,трябва многото бедни да са зле!

7

Анонимен

преди 7 години

Тази га9 с деянията си доказва че е адвокат на богатите крадци

6

еделвайс

преди 7 години

Национализация! Пълна! Някои имали частен самолет.... Мооооляяяя?!?!?! Как кореспондира това с пенсия в страната 75 евро?!?!?! Смешно. Смешно ли?! Да, смеят ни се и най- затънтените африкански държави!

5

Веселин Узунов

преди 7 години

Защо все говорят за г-н Доган ,че имал пари? Всичко е с честен труд и дава и на бедните.

4

БСП

преди 7 години

Вижте, нас от БСП не ни интересува от кого точно ще крадем за новото АЕЦ и за новото КТБ. От бедните, от богатите, вие си решете, само ни осигурете бързо от кого да крадем.

3

Анонимен

преди 7 години

от богатите тикви може да вземе само народа и само народа може да ги набучи на колове до 9-то коляно

2

Анонимен

преди 7 години

Ще вземе от богатите маФиоти,ама го чака дървен костюм!!!!

1

Анонимен

преди 7 години

От бедните се взема най-лесно, Герб знаят.