19

Анонимен

преди 7 години

Убеждаваха ни, че "само да въведем капитализъм и за няколко години сме като тях". Е вече 30 години не стана. Сега ни убеждават - ама видите ли, капиталилистите са червени комунисти, затова капиталистическата ракета не може да полети. Трябва да се обединим да изгоним комунистическите капиталисти и да внесем капиталистически капиталисти и за няколко години ставаме като "тях". След още 50 години мизерия ще обясняват - ама управляват ни внуците на червените капиталистим, затова не вървят нешата.

18

Анонимен

преди 7 години

Мдам , споровете ги подклаждате вие продажни очилати бездарници , със заглавията си , с дезинформацията и нещата , които пишете , направихте един престъпник и убиец на деца най-важния българин през последните седмици , а сериала за живота на поодобни *** "най-успешния български сериал" , като лешояди превърнахте една лична драма в грозен цирк и т.н. и т.н. , ако не вдигахте шум около парада нямаше да има такъв отзвук , никой не се интересува от тях , никой не им обръща внимание , само вие.

17

Анонимен

преди 7 години

"Евроатлантическата ориентация на България е факт, ние сме членове на Евросъюза и НАТО", отдавна сме направили този исторически избор и той по никакъв начин не е заплашен."Я кажи *** "моме",като как така "сме" направили този "исторически" избор?!Ми то звучи съвсем по комунистически - и тогава бяхме направили такъв "исторически" избор.Кой го направи този избор *** повлекано?Кога питахте така наречения "народ",какъв избор да направи?!Все от името на стадото наречено "народ" плямпате,предател

16

до 20

преди 7 години

Внимавай какво говориш, да не отидеш под чакъл.....

15

Анонимен

преди 7 години

Що бе? Нали капитализмът е най-съвършената система, има си пазарни закони - пазара е отворен, в ЕС сме, никой не ни ограничава а бизнеса не тръгва, мизерия, хората били виновни, че не приемали избора ЕС и НАТО! Какво стана с пазарните механизми, пазарната ефективност и свободното предприемачество. Ако живееха добре хората щяха ли да гледат с носталгия назад към соца и напред към Русия?

14

бута дето не бута

преди 7 години

Не се разсейвайте ,че изпускате важното ,а то е че години наред едни и същи екземпляри с партийна история и криминално минало смучат без да спират Дали са спестявания в банки или европейски фондове ,не пробират,Пускат ви по някой филм от време на време с Очите или някой друг герой да не забравяте къде сте.

13

Анонимен

преди 7 години

Аре, некой да пише "***" на стената и да си бегаме!И без това е ясно, че само с омраза, завист и непрестанно мрънкане, не става.

12

1

преди 7 години

Е да, но хората имат планиране за години напред - капиталисти, китайци и всеки умен човек и народ, а ние с "избухването" на демокрацията отрекохме планирането като комунистическо и сега работим "на парче", където е най-зле там хвърляме бригадирски ентусиазъм и се бием в гърдите колко сме добри и как бързо работим и строим, ама го ползваме до първия дефект и после търсим виновните за лошото изпълнение! Още 2010 европейците планираха 2020, а ние хабер си нямахме и още си нямаме, а тя *** на врата

11

Анонимен

преди 7 години

С други думи да се обединим, да се примирим и да продължаваме да тънем в евроатлантическата мизерия за да може паcмината еврочиновници в Брюксел да си развяват байрака, да служат на Вашингтон и да взимат по 20 хил евро заплати.

10

Проповедника

преди 7 години

Споровете и разделението на обществото са важна стратегия на финансовите социопати и техните сугестици! Колко до гейовете те живеят в грях... тези които казват на злото добро и на доброто- зло ще познаят мъките на ада и наказанието на Бога ще ги сполети много скоро...

9

rusnak

преди 7 години

С Русия ви е спасението. Жалко че сте толкова убити, че може и да го разберете, когато последният от вас дръпне шалтера.

8

Анонимен

преди 7 години

Да бъдем геьове е добра национална кауза за бг. Повече от това не може да се иска от матриала.

7

Анонимен

преди 7 години

Няма как да стане. Каква да е тая национална кауза, която ще обедини ровещите по кофите клошари и тлъстите т.нар. български бизнесмени, или бабите по селата и техните насилници - ромите, или имамите от Пазарджик и палещите свещички в черкви българи??? При такова разнородно и разпокъсано общество няма как да стане.

6

маке

преди 7 години

предлагам да анексираме беломорието

5

Българин

преди 7 години

До ТурчинаНяма как да не ви мразим след 500 години робство. Не може просто да ни кажеш: "Не ни мразете невинни сме. Така тъпчете на едно място" Нали се сещаш, че ние помним за какво са умирали предците ни?

4

до 1

преди 7 години

Ти чете ли статията? В нея само в едно изречение се говори за гей-парада. Просто такова е заглвието. Статията призовава българите да се обединят. Не се говори специално за гей-парада. Говори се, че българите се делим на разни групи. Като за пример русофили-русофоби.

3

Анонимен

преди 7 години

До автора:Марксизмът бързо напредва.Факт.

2

Анонимен

преди 7 години

Националната кауза може да е само една ОБРАЗОВАНИЕ. Но не провеждана от тесногръди счетоводители и демагози. Това е спасението. Само душевните слепци не го разбират.

1

Ф.С.В

преди 7 години

България много отдавна няма цел -- Единствената цел е да унищожат населението с икономически глад - липса на здравеопазване - образование - Целта е тук да живеят други хора-- Хора правещи войни и съсипващи икономически цели държави ! Политиците стават богати и си заминават от БГ - защото за тях Бг е отписана кауза- говорят за родолюбие - тяхните деца са родени в чужбина и ги чака бляскаво бъдеще в чужбина - благодарение на милионите откраднати от бг народът- Това е грозната истина !