14

Анонимен

преди 8 години

Като виде зора хваща българското знаме , знамето няма да помогне а Образованието и Дипломата

13

АТАКИСТ

преди 8 години

до 13 Динко или такива като теб са опасни за обществото ни?! Да направим викам анкета, а? К'во ще кажеш?1. Такива като теб са опасни за България + 2.Тайкива като Динко са опасни за България -

12

НА КРАНА

преди 8 години

явно ще трябва да се бием не само срещу бежанците ами и срещу всики национали предатели, тоест този 1% в парламента - НА КРАНА !!!

11

Човек с капка акъл

преди 8 години

Я, този реднек пак е в новините. Или както е на български - ***, необразован с е л я н д у р, опасен за обществото. А нашите в коментарите го хвалят... Следващия път когато попитате защо тая държава пропада надолу, погледнете в огледалото! Аман от псевдопатриотичен консерватизъм.

10

Анонимен

преди 8 години

Не е далече времето , когато тези платени национални предатели ще бъдат съдени! А Динко наистина е един буден българин.Дай боже повече такива!

9

Човек с капка акъл

преди 8 години

Я, този реднек пак е в новините. Или както е на български - ***, необразован ***, опасен за обществото. А нашите в коментарите го хвалят... Следващия път когато попитате защо тая държава пропада надолу, погледнете в огледалото! Аман от псевдопатриотичен консерватизъм.

8

Анонимен

преди 8 години

ТОЯ Е АБСОЛЮТЕН ***.

7

Анонимен

преди 8 години

Това са високоплатени чиновници, които и майка си ще предадат за пари. Те в никой случай не искат да изпуснат топлите си местенца и се боряст със зъби и нокти за тях. Нали ги виждате по медиите колко са агресивни и как говорят бързо и непрекъснато без да чуват въпроса. Не дзават думата на никой. Това е антибългарска организация, която трябва да бъде забранена. Подписвам се с две ръце в защита на Динко. Той е герой, прави това, което институциите не успяват, а може би не искат.

6

Efon

преди 8 години

Динко евала, мани ги тия викачи.

5

Българче

преди 8 години

До Анонимен Динко може и да не е върхът на интелигентността но е достоен човек и Българин.Такива като тебе трябва да бъдат изпратини в ИД !!!!

4

Без думи

преди 8 години

До АнонименХора, България а и Европа не се управлява от Българи и Европейци !!!Този Динко е достоен Българин !!! Проблема е, че не може да се спират мигрантите / ИД нали трябва да превземат Европа ... не го ли разбрахте това вече !!!

3

АТАКИСТ

преди 8 години

Голям си, Динко! Ето това е истински родолюбец и патриот- действа , а не плямпа само по медиите и във форумите.А тия бо.клуци от БХК за антидържавната си дейност по бай Тошово време щяха да са отдавна изядени от прасетата в Белене.

2

патриот

преди 8 години

БХК- вън от България! Продажници и ***! искаме си Б-я чиста и християнска! Вън от страната ни всички араби и ***!Не закачайте Динко, а се учете от него!

1

Анонимен

преди 8 години

БХК е антибългарска организация. Представяте ли си как БХК преди 100 години протестира срещу българската охрана на границата със щикове и пушки?