19

Гошо...Тъпото

преди 8 години

И да е влезнал за 25 секунди,голям...праз.По-важното е,че турците се изнесоха от Русия,където бяха масово...проникнали и друга подобна грешка,да пускат тарльо на...одъра,Путин и...сие едва ли втори път ще повторят.

18

Анонимен

преди 8 години

Предлагам Путин да отвори публично черната кутия за да се докаже.

17

отомански халифат

преди 8 години

Ердоган е по-опасен от ИДИЛ, Правый сектор, талибаните и Ал-Кайда взети заедно. Защото иска да създаде една нова Отоманска империя. Или отомански ислямски халифат, ако това повече ви харесва. И той да стане султан.

16

Анонимен

преди 8 години

Турция окупира с танкове петролните кладенци на кюрдите в Ирак и чрез Ислямска държава краде и изнася петрола от Източна Сирия. Турция вече е обкръжена отвсякъде от Русия, Израел, Гърция, кюрдите, Иран и Асад и само САЩ им помагат да не капитулират в руския капан. След като падне Ердоган, за 1 седмица ще падне и Борисов и ще трябва да иска убежище в САЩ.

15

Анонимен

преди 8 години

"Турската пропаганда извън България не е много убедителна.За сметка на това турските НПО *** като реформаторите от РъБ-Москов и Танев,пробутващи и опитващи се да налагат турска политика и турски икономически интереси в българското здравеопазването и образованието,не спират да защитават турските интереси в България."

14

neo5

преди 8 години

На тея *** взеха нещо руски самолети посред бял ден да им се привиждат, луди могат да ги направят зa 2-3 седмици във военно положение :D

13

дан

преди 8 години

Всяка РЛС отчита курса височината и РАЗСТОЯНИЕТО на целта до станцията

12

Вова

преди 8 години

Били са зелени човечета.

11

до 7

преди 8 години

Самолетите не се свалят с радари а само се локализират.

10

Анонимен

преди 8 години

Единственият случай в който не могат да установят дали самолета е руски, турски, американски и т.н. е да е бил с изключен транспондер. Тогава идва въпроса - какво прави руски самолет в турското въздушно пространство, с изключен транспондер?

9

без майтап

преди 8 години

Явно Путин не желае и да чува за Ердоган. Затова турчина си измисля разни нарушения на турското въздушно пространство от несъществуващи руски самолети, само и само да измоли среща с Путин.

8

хахахаха

преди 8 години

"Нито един подобен радар не е способен да установи типа и държавната принадлежност на въздушния обект"Руската *** живее още в 50-те години на миналият век. Отдавна има радари, на които може да се види точно какъв е самолета. Поне НАТО и в частност Турция разполага с такива радари. Вече дали руснаците разполагат наистина е спорно, понеже са поне 50 години назад технологично...

7

Анонимен

преди 8 години

Аргументацията и сериозна и бърза, което значи че руснаците са си взели поука и наблюдават ситуацията изкъсо.

6

Анонимен

преди 8 години

Усещам скоро, че пак ще падат руски самальоти...

5

е ?

преди 8 години

Улавяте ли изръмжаването?

4

Анонимен

преди 8 години

Че някой на турци вярва ли още

3

Поклон!

преди 8 години

Поклон пред паметта на Олег Пешков! Ще отмъстим за Теб, приятелю!

2

кон спиратор

преди 8 години

Много е възможно скоро кюрдите да придобият средства за нанасяне на невъзвратими щети на турските ВВС? Сирийската армия може внезапно да получи неядрено оръжие за възмездие?

1

Анонимен

преди 8 години

Има си хас да не отрекат...