8

Анонимен

преди 9 години

До Mr.STARBUCKSBDSM,а? Ах тии

7

Анонимен

преди 9 години

Бабата,е наясно,че Европа без Русия е просто един луксозен старчески дом

6

Анонимен

преди 9 години

До НФБЦБ на РФ полага неимоверни усилия да задържи резкия ръст на рублата. Днес $ пак падна под 50 рубли.

5

ехиден

преди 9 години

няма да е на парада заради Обама,ама ще вее червен байряк от балкона на хотела заради батко Путин. В крак със съвремието...

4

Анонимен

преди 9 години

Днес Кастро пристигна в Москва. Утре руската столица очаква шефът на ООН и немския външен министър.Железопътна връзка между Москва и руския град Казан има от 150 години, а Китай ще инвестира в строителството на високоскоростна железопътна магистрала, която в перспектива ще бъде продължена до Пекин.

3

Анонимен

преди 9 години

Ще си я разделят, а киевците ще пият една студена европейска вода, ще станат опитно поле на Монсанто, пазар за европейски стоки, заводите ще фалират.

2

Анонимен

преди 9 години

Меркел хем да угоди на господарите си във Вашингтон и отказа да присъства на парада на Победата, хем и на Путин да угоди, на другия ден специално ще му ходи на крака като е минало събитието венци да поднася.

1

Анонимен

преди 9 години

Китай бавно и сигурно завладява Роснефт и Газпром с многомилиардни заеми. Възвръщаемостта на проекта "Силата на Сибир" по чист доход превишава 16 години. А по чист дисконтиран доход проектът няма да има възвръщаемост, дори ако бъде поставен краен срок 2048 г.Турският поток също няма да го бъде. Турция не желае да инвестира. И желае огромни отстъпки в цената като се възползва умело от липсата на алтернативи за Москва.Безумната авантюра с Крим ще струва скъпо на Русия, по-точно на руския народ.