241

Strict

преди 9 години

Изказвания против хора, които водят престъпен начин на живот и не желаятда се впишат в нормите на цивилизованото общество в никакъв случай не могатда се нарекат ксенофобски. Напротив - това е заемане на открита гражданска позицияпо даден проблем за намиране на правилното му решение.

240

Samo minavam

преди 9 години

Каракачанов и тои е комунистически пун.ю.ВМРО,само като чуеха името на Ванчо Михаилов и старите воеводи,тичаха с напълнени шалвари из шубраците.Казвал съм го и пак ще го кажа,един от тези мъже да беше жив,познаите къде щяха да са брадите на Доганя и Местаня....

239

доброжелател

преди 9 години

Млък и марш в Анадола бе!!!!

238

Анонимен

преди 9 години

Ще си позволя да разкажа една истинска история! По време на "голямата екскурзия", в един малък български град, учителите бяха впрегнати да работят в един голям завод в града на местата на амуджите... Тогава, въпреки недостатъчната им квалификация за тая работа, но огромното им желание да не спира производството, нямаше нито един процент бракувана стока, за разлика от времената, в които в завода "бачкаха усърдно" екскурзиантите!!!... през тая година завода беше на печалба за пръв и последен път..

237

Патриот

преди 9 години

БНОД ще действа като Мосад: мрежата се гради от БЪЛГАРИ-РОДОЛЮБЦИ от САЩ, Великобритания, Германия, Франция, БЕНЕЛЮКС, Испания, Италия, Скандинавия.ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ !Пример са Ботев и легията на Раковски. Ще се търси отговорност на предателите на България !

236

Анонимен

преди 9 години

Абе докога ще ни промивате мозъците бе, с това османско присъсрвие нарича се ТУРСКО РОБСТВО, ТОВА Е ИСТИНАТА, А ТЯ Е ВЕЧНА..........

235

Анонимен

преди 9 години

"показвам уважение, като пиша на кирилица"А ако някой така с уважение пишеше в турски форум на турски срещу суверенитета на държавата, дали нямаше тайната полиция да му звъни вече на вратата?

234

НИКОЛАЙ

преди 9 години

ЗАЩО КОГАТО НИЕ ИМАМЕ ПРАЗНИК, НЯКОЙ ИСКА ДА НИ ГО РАЗВАЛИ...........ЛОШИ ХОРА..........КАКВО ИСКАТ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА...........ВСИЧКО ИМАТ, ЗЕМЯ, ЕЗИК ...........ВИНАГИ СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С НЯКОГО............ДАНО АЛЛАХ ГИ ПРАТИ В АДА..........ОМРЪЗНАХА МИ ВЕЧЕ, ТИЯ ПОДЛИ ХОРА............ВИНАГИ НАМИРАТ ДА ТИ РАЗВАЛЯТ НАСТРОЕНИЕТО

233

БНОД

преди 9 години

Еничарите са доброволно в ДПС: Пеевски, Чобанов, защо пък не и Искров, май че е почукал и той на вратата: всички тези предатели търсят ДЕПУТАТСКА ЗАКРИЛА от НАРОДНИЯ СЪД.НО СЪД ЩЕ ИМА !!!Българско Национално-Освободително Движение

232

!!!!!!

преди 9 години

До АнонименНа теб и мозъка ти е оскъден.Явно баща ти ти е направил кухина за мозък но е забравил да го постави там

231

до 346

преди 9 години

"Все още има хора, които си мислят, че е имало "турско робство".Били сме им колония и не са искали да ни унищожат напълно, само колкото да им произвеждаме безплатно. Ти като някакъв юрист и семантик говориш за думата робство, но пропускаш не не е имало свобода. Имало е свобода за турчина да влезе в дома ти и да изнасили дъщеря ти

230

Анонимен

преди 9 години

Местане, на следващите избори гласуването ще е задължително и ще бъде забранено със закон на български изселници в Турция да гласуват, защото те вече не знаят български и не живеят в България, за да определят съдбата на хората тук. ДПС е етническа партия и ще бъде забранена от следващия парламент. Стига лапачка от мафиотското ООД наречено ДПС.

229

Лозенград

преди 9 години

Баба ми на 4 години сираче е дошла ПРОКУДЕНА от Лозенград в Бургас. Повече от 300 000 БЪЛГАРИ са успяли да се спасят, още толкова са били ИЗКЛАНИ от ТУРЦИТЕ в Тракия.ДПС КОГА ЩЕ СЕ ИЗВИНИ ?

228

прокурор

преди 9 години

Такава антибългарска злоба и ненавист от устата на тоя! Прокуратурата и ДАНС трябва да се самосезират за антибългарските му изяви и насаждане на етническа вражда, които са опасни за сигурността на държавата!

227

samo DPS

преди 9 години

MESTANE S TEBE SME FOREVA :))) POKAZAL SI 4E SI DOBAR POLITIK I VIARVAME 4E OSHTE IMA KAKVO DA DADESH NA BALGARIA......

226

Отчаян патриот

преди 9 години

Не съм сигурен дали Русия ще помогне на България при един конфликт с Турция. На Сърбия да. Нашите продажни корумпирани политици я докараха до там. И понеже са КОРУМПИРАНИ, ги е страх от ДПС, за справка виж сагата КТБ.

225

Анонимен

преди 9 години

Аз гласувам за ДПС.

224

до 315

преди 9 години

Тази хитра лисица Местан си плете кошницата. Това което казваш важеше по мое време, набор 1954, служил в БНА 1973-1975. Тогава България имаше Доктрина и беше РЕСПЕКТИРАНА от съседите си. Сега е НУЛА. НАТО не се меси във вътрешни конфликти между страните-членки на алианса, пример Турция и Гърция заради Кипър. Не знам тези млади хора с макдоналски промити мозъци на кого ще разчитат, според мен те отдавна са предали България, чалгата е най-добро доказателство.

223

Анонимен

преди 9 години

Ти, *** с оскъдния речник- явно и мисловните ти процеси хич ги няма... Сигурно и за атентата в хотел "Интернационал" имаш резачка извинение, а?

222

Анонимен

преди 9 години

"СЛАВЯНИ" В БЪЛГАРИЯ НЯМА!Има руски агенти на Москва и Путин---маскирани като "славянски пиянски души"---ВЪВ ВСЕКИ ЪГЪЛ , КРЪЧМА ИЛИ РЕСТОРАНТ....!"СЛАВЯНСТВОТО"---е пропагандна теза на КПСС и КГБ!БЪЛГАРИТЕ СА "ТРАКИ" и "МАКЕДОНЦИ" С ГРЪЦКО ПОТЕКЛО от ДРЕВНАТА ЕЛАДА!В БЪЛГАРИЯ НЯМА СЛАВЯНСКИ ПАМЕТНИЦИ И ГРОБНИЦИ НА ВЛАДЕТЕЛИ!