12

Платено протестче

преди 9 години

НПО-тата са изкарали 100 платени продажника, а медиите ще го раздухат, защото няма какво да пишат. Браво на Москов ! Каза истината и се застъпи за лекарите ! БРАВО !

11

непукист

преди 9 години

Из между протестиращите има ли лекари и яли ли са бой в знак на благодарност защото иначе целия протест изглежда съшит с бели конци.

10

Манго Джери

преди 9 години

Всички сме хорааааа, на тоози свяяят,ала едни само ще мързелуваааат,а други ще ги храняяяят!...

9

Анонимен

преди 9 години

Другарки и другари.Преди следващите избори отново ще организираме подобен митинг.Нашите братя роми са ни скъпи като свещенни крави-ценни гласоподаватели.Партията ни загива .Българите се осъзнаха,че ги крадем и не гласуват за нас,но ромите все още се вързват на нашите обещания за възход на комунизма,пардон ...на капитализЪма.

8

Анонимен

преди 9 години

Предлагам еврейката Еми барух да приюти едно ромско семейство у дома си и да докаже, че обича да й е шарено, а не монотонно, т.е. само еврейско!

7

Ясно!

преди 9 години

Инициатива, дошла от "Позитано" 20.Скритият мотив е: "С един куршум - два заека." Уж сбирката е срещу расизма, но лозунгите и изказването на журналистката съдържат и реверанс към онези, които от деликатност наричаме "различни", а пък те, когато си организират парад, носят едни флагчета, боядисани във всички цветове на дъгата.Като прибавиш към комплимента спрямо "различните-шарени" и защитата на разпасаните, агресивни *** - ето ти еталон за атака срещу нормалното, здраво човешко общество!

6

не вярвам

преди 9 години

поредният платен митинг

5

С.С.С.Р

преди 9 години

Аз на снимката българи не виждам , а виждам розови човечета със западняшки физиономий !

4

организатор

преди 9 години

БХК

3

Анонимен

преди 9 години

Много сме хората, които харесваме разнообразието, защото монотонността ни убива, но от това, което каза министър Москов, кое не е вярно?!

2

Алов

преди 9 години

И кои са тези "българи" ? Хелзински и други подобни уродливи организации. Да си направят и голо парти после.

1

SS

преди 9 години

DDT