15

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

При избори сега: Над 10% е разликата между ГЕРБ и БСП, АМИ ЧЕ ТОВА СА 15 ГЛАСА,КОЛКО СА РОМИТЕ КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ? БЛИЗО 500 000 И 2000 ЗАСТЪПНИКА 3000 ДА СА АЙДЕ,ЗА КВИ ИЗБОРИ ГОВОРИМ ? ПАРОДИЯ НА ПАРТИИ,КРАДЦИ БЕЗ МОРАЛ И АВТОРИТЕТ

14

Стефан

преди 9 години

Платена поръчка :) Най-точните прогнози са при букмейкърите не при слугите.

13

Анонимен

преди 9 години

Националният център за изучаване на общественото мнение (НЦИОМ), преименуван от бсп, дпс и атака края на миналата година в "Екзакта рисърч груп" дори и вече не се опитват да замажат положението.

12

анонимен

преди 9 години

СОВА ХАРИС-СОВИТЕ НЕ СА ТОВА,КОЕТО СА!

11

Анонимен

преди 9 години

Платено

10

Анонимен

преди 9 години

Във България трябва да се издигне паметник на незнайният емигрант,емигрантите са хората благодарение на които още сме някаква държава,България се превърна във завод за емигранти,този завод храни всички,от роми ,дс милиционери,здравни каси,пенсионери,всички,благодарете се на емигрантите,не на Бойковци и Станишевци иДогановци-това са вредители,крадци

9

балканджия

преди 9 години

честито на народа! бат бойко нашият любимец

8

NINJA TURTLES

преди 9 години

Аз ще гласувам за "Костенурките Нинджа".Партиите реално не позволяват на нови лица да пробият в политиката .... следователно ?? Следователно позволяваме на 300-400 човека да ни държат на каишка.Интересно е как в световен мащаб сме способно да детронираме всеки един лидер,било то на футбол,тенис или каквото се сетите .... а самите нас не можем да оправим.Може би всичко се корени в заложения уникален мазо-нихелизъм ... нямам друго обяснение за това :-)

7

Жоро

преди 9 години

Букмейкърите принципно дават по-точни прогнози.

6

Илия

преди 9 години

Ще повярвам не на социологическите ви, платени проучвания, а на онова, което се говори из хората. И 200% на ГЕРБ да пишете, факт е, че 75% от хората НЕ ГЛАСУВАТ!

5

Иво

преди 9 години

Не вярвам аз на тия агенции.

4

Анонимен

преди 9 години

Хайде някой да ми каже, как Тиквата може да управлява с мнозинство или с различна партия от БСП или ДПС в коалиция. Нека дойде и ми разясни, че аз тоя фокус не го умея предвид данните.

3

Монархист

преди 9 години

Това трябва да влезе в графа "Платен материал". С това гушкане на ГЕРБ с ДПС, няма да се увеличи, а ще пада ли, пада.

2

Анонимен

преди 9 години

Същите партии ще са в парламента - ГЕРБ, БСП и ДПС. Отделно или Атака или НФСБ+фалшивото ВМРО

1

Ганю Балкански

преди 9 години

Всички са маскари!