6

Анонимен

преди 10 години

ми да ходят, да ги развалят и тях. хм.

5

Анонимен

преди 10 години

Може да искат, но Европа не ги иска.ЕС иска млади образовани и не чак толкова, но европейци. Затова ЕС си намери продажни политици, които да си предоставят територията за афро-арабите- нашите /за разлика от гърци,румънци,испанци.../ и са решили да ни направят гето. Така, ако продължава ще последва етнически конфликт за наша сметка, а подкупените ни политици и техните семейства ще си харчат еничарските си пари на Запад.

4

пурко

преди 10 години

И ЯЗЕ ИСКАМ НА МАЛДИВИТЕ АМА НЕМА

3

Валентин

преди 10 години

Аз пък искам всичките да изхвърчат през границата.

2

НЕ на лицемерният ЕС

преди 10 години

***,това искали!Арабите онова искали!Турчеещите се и те с претенции!!!!А българина ,пита ли го някой ?????????Няма и да го пита!!!Всеки презира робите!!!!Роби в каквито ни превърнаха ЕС и САЩ!!!!Вече не го и крият че ни заличават и подменят!!!Изкушават ни с илюзията "западна демокрация"!!!!НЕ Благодаря!!!Всички кенефаджии да заминават и България отново да се въздигне!!!!НО трябва да *** соросоидната еничерска ***!!!!

1

Анонимен

преди 10 години

Мииии като гледам как работят българските земеделци легнали на "сенкя" или в най-добрия случай облегнати някъде, предлагам да им дадем ниви веднага. Поне за разлика от нашите няма да си търсят виновни до гроб за да бягат от работа.