16

бай Петко

преди 10 години

До 6502 Кой накара бойко да върне мандата бе, кой му оспори изборите, кой го накара да се инати и сега да подсмърча пак за власт? Сам си е виновен и така ще си отиде в историята като айран без кисело мляко. Гола вода. А пък "интелегентните" клакьори да си квакат докато не е пресъхнало блатото.

15

Анонимен

преди 10 години

До Не моа а рАзбераваште *** бъзаха ве, червен ***

14

гризли

преди 10 години

Ае стига ни занимавахте с болните амбиции за власт на тоя тъпан Борисов..........

13

ПроКУРор Акулов

преди 10 години

Боцко, да не взема аз да ти пиша...Опичай си акъла, мушмурок, че да не си подавате цигарки през решетките с Цецко! Прокурор Цацаров

12

se

преди 10 години

Този още не е разбрал,че е в опозоция и дава заповеди.Когато решат мандатоносителите тогава ще се съберете.А какво ще си говорите като се съберете е ясно на всички.Затова вкупом си отидете на плажа и си гледайте рахата.То е ясно,че вие държавата няма да е подредите та поне си опечете хубаво задниците всички вкупом.

11

1010101010

преди 10 години

***. Нали си изигра картите и дори вече не е на масата при останалите "белотаджии". Народа го измете като псе а той се осмелява да дуктува и нарежда на другарите кога, къде и какво. Жалък е!

10

кежо

преди 10 години

Ой,горкият! Иде му да ревне ,че никой вече не го бръсне за слива! На всички се моли,ама никой не го ще! А се мислеше за Буда!!!Сега е жалък и смешен с простоватото си хленчене и напън за власт!Ама няма вече,мандалото падна,КРАЙ!

9

Не моа а рАзбера

преди 10 години

"ПГ на ГЕРБ категорично е обявила позицията си спрямо актуализирането на Бюджет 2013 година като несвоевременно и ненужно, се посочва още в писмото до Миков, подписано от Бойко Борисов."Като е несвоевременно и ненужно от какъв зор да се бърза бе другарю Борисов и още 77 другари и другарки от ГЕРБ ??? То бива ПР, бива ама ще ви отпиарят и... хайде да ваканцувате.:-)

8

STANISHKATA SAS GOLM

преди 10 години

TIKVOCH HODI DA RITASH TOPKA

7

Анонимен

преди 10 години

Действително по- нагъл човек- политик от ББ няма. И в ДПС и БСП са нагли, но този в наглостта му прозира и това колко е глупав, ограничен , страдащ от все още неоткрито психично заболяване ,смесица от его, нарцисизъм, всеотдайна самовлюбеност. Това негово поведение е абсолютен популизъм и показващо неговата всестранно развита глуповатост.

6

Анонимен

преди 10 години

До 6502ПЕЧЕЛИ, СЪС СОБСТВЕННА ПЕЧАТНИЦА.ДЕМЕК С МОШЕНГИИ. НАГЛЕЦ

5

Анонимен

преди 10 години

НАГЛЕЦ

4

Анонимен

преди 10 години

Какво е това нахалство другарю Борисов.А,като не ходеше досега в парламента,мълчеше,като мумия.Нагъл си но ставаш за посмешище.Не разбра ли,че от тебе вече нищо не зависи.Ялов политик си,ако изобщо си въобразяваш,че си политик.

3

чарли

преди 10 години

Имаше една книга със заглавие "ГОСПОДИН НИКОЙ ".

2

Боби

преди 10 години

абе веднага бе, кво е тв 11, 12

1

minuvach

преди 10 години

Дам, продължавай със същата арогантност и заповедническо поведение...не само подкрепата на реформаторския блок ще искаш, но скоро и тая на дпс може...Властта ше я видиш пак през крив макарон. Голяма част от българите не те понасят, дори и да получиш някакви гласове никога повече няма да успееш да сформираш правителство.