19

?????

преди 13 години

НАРКОМАН

18

Анонимен

преди 13 години

НЯКОЙ КОИТО Е РАБОТЕЛ С ТОВА МОМЧЕ ,ДА НА ПИШЕ НЕЩО , ЗАНЕГО , ТОЙ Е ХОДИЛ НА РАБОТА И ТО ПРЕПОДАВАТЕЛ , ИМА НЕЩО ЗАДА СЕ СЛУЧИ НАЙ ЛОШОТО , ПИШЕТЕ ЩО ЗА ЧОВЕК Е

17

?

преди 13 години

"Психичноболен 33-годишен"...................."Мъжът е преподавател в Университета по хранително-вкусови технологии."..................."Никой не е предполагал, че това свястно и толкова надеждно момче така изведнъж може да превърти. И да е имал психически отклонения, ние не сме разбралиИзлиза, че главният герой е психичноболен преодавател в университет, чиито психични отклонения не са известни на обществеността!?!?!?

16

preporaka

преди 13 години

shizofreniata se otkluchva...vse po chesto i ostava nezabeliazana....predi 20-30 god imashe sanatoriumi i spetsialisti kadeto xorata stradashti se zakrepvaxa i biaxa polezni na obshtestvoto.....sega rezultata vse po chesto izliza ...

15

Анонимен

преди 13 години

За психотронните оръжия никой не се сеща, нали?Установка бяха заложили в/около Пловдив преди 18-19 години. Понаписаха няколко вестника за оръдието "Миранда"(май така се кава модела, използван тук) и всичко се покри. Поразровете и за статистика на самоубийствата през '90.

14

Анонимен

преди 13 години

Преди години се случи същото нещо и в селото на моята баба.Момчето беше много свястно и кротко,но...........

13

Анонимен

преди 13 години

Така става с мамините синчета. Глезотии, обсебване, инфантилност, събужда се на 33 години и си намира виновник...

12

?!?!?!?!?!

преди 13 години

Опасен е както за семейството си така и за студентите и колегите си толкова ли никой не го забеляза, че нещо не е много читав. Тези неща се забелязват от разстояние и не са за пренебрегване, защото последствията са трагични. Добре, че не се ядосал на някой колега или студент да го пречука или тероризира. Това не е от момента към момента, това е от много време, нещо го провокирало и то се отключило, ако беше се лекувал на време това нямаше да се случи. Роднини и близки, забелязвайте ги тези неща!

11

пацо

преди 13 години

на нас не ни трябват нито свински грип нито шап сами се избиваме успешно бива ли да сме толкова мръсно племе

10

хм

преди 13 години

Има нещо странно ... преди време имаше пак такъв случай. Човека без причина изби семейството си, и то отново човек, който е с добро обществено положение!

9

Готвача

преди 13 години

Явно е решил да я сготви психара и я е накълцал. Луда държава!

8

не е за вярване !!!

преди 13 години

....преподавател в Университета по хранително-вкусови технологии - първото което е научил е било как се убива с чук - преди да наготвиш ...Ужас !Майка си - не е за вярване !!!

7

Анонимен

преди 13 години

Типичен buffer overflow, човек трябва да знае кога да спре и да си почине.

6

Анонимен

преди 13 години

Кофти вид сме.

5

Кофти

преди 13 години

За съжеление много нормални хора изведнъж изтрещяват дали от икономически причини, дали от семейни непрятности, дали от работа и прочие ,но е много страшно и гледка е страшна и хората не са същите и никога няма да бъдат същите. Това е "хубав живот."

4

Кофти

преди 13 години

Много страшно нещо!

3

Ники

преди 13 години

Поредната жертва на егологичното замърсяване за съжаление:(Вижте сайта Егология и дано разберете за какво става въпрос.

2

Анонимен

преди 13 години

Изпушил му е процесорът. Така става когато не се разспуска ...жени, напиване, простеене ...Хармония..Когато я постигнеш, всичко е супер...дори икономически кризи немогат да те "съборят" :)

1

mm

преди 13 години

tova e, prishtrakwa ti mozuka izwednuj, i weche ne si sushtiq chowek...