19

Гражданин за EРБ

преди 13 години

"Владимир Путин ще пристигне в България, за да присъства на капитулацията на страната"КОМУ?ЧЕМУ?Русия ли капитулира, че ще транзитира газта с 50% участиеилиБългария капитулира, че отстъпва 50% от транзита. ЗА ПОЯСНЕНИЕ Булгаргаз транзитира газта със 100% Българско участие.ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА ТВЪРДИШ ЧЕ КАТО ДАДЕШ КОН И ВЗЕМЕШ КОКОШКА СИ ПРЕЦАКАЛ ДРУГИЯ!!!

18

четвъртия от карето

преди 13 години

Вас "акълиите" си Ви знаеме, след Събота, ако стане некой сакътлък, а то е много вероятно, ще твърдите, че опитал, ама времето било лошо духало силно и така. Така може още ден, два ... А после?!

17

ТДК

преди 13 години

до Петко: и заплати от 200 лв. за всички .....

16

2

преди 13 години

Боко ще трябва да слушка- "Курск" навремето потъна с идването на Путин на власт- с един куп висши военни чиновници на борда; после полски самолет се сгромоляса и загинаха куп високопоставени особи; този човек не си поплюва- Боко хубаво се прави на твърд и страшен, ама там не минават тези.

15

Анонимен

преди 13 години

Условията, които Бойко даоговаря са в пъти по-изгодни от тези, договорени от ***. Бойко е велик стратег. Хем Москва е доволна и ще отвори отново руските пазари за боклуцитем които произвеждаме, хем газът ще е по-евтин...Хитрец и фин дипломат е банкянския пожарникар, но трябва акъл за да го разберете:)))

14

Пеев

преди 13 години

Главата на Руската мафия!!!Новият стар президент на СССР!!!

13

Иван

преди 13 години

Ама ББ се опъваше само за да вдигне мизата. Ама руснаците не се хванаха и го изцакаха с Румъния. Прочетох, че вчера са подписали и с тях нещо. Тъй че - шах шех.От вчерашното изказване на комисарят по енергитика не ЕС става ясно - без руски газ и ядрена енергия не става следващите 20 години.Въпросът е от кого и на каква цена.И не се заблуждавайте - новите руснаци си гледат само интереса. за голяма част от тях, идването в България е остатък от СИВ - предпочитат други дестинации!

12

Стефан

преди 13 години

8-ми за тая тръба няма ли да плащаме аз и ти?

11

Петко

преди 13 години

Какво ти е крив Путин? Виж го само колко е угрижен, да не му е един дерт на главата, че и ти? Берлускони направо ме втресе? Не очаквах да се застъпи за нас, макар че е кавалер (мацките го обожават) и тактичен (не плюе медиите). Е, проектите да си решават мъдрите глави! Но ако бях на бай Тошо, до сега щяхме да имаме две атомни централи, ВЕИ, ТЕЦ-ове и ГЕЦ от най-висок клас.

10

Анонимен

преди 13 години

Защитават интересите на БКП/БСП, сиреч руските!!!

9

четвъртия от карето

преди 13 години

"Разводът по италиански", обаче би бил по - болезнен ...

8

Дон

преди 13 години

Руският КГБ мафиот+Италианския КОЗА НОСТРА ГРАНДЕ МАФИОТ управляват местната мутричка от селски тип за нек'ва тръба.... После мафията не била интернационална структура :)

7

Анонимен

преди 13 години

Я , другаря ***. :D

6

Стефан

преди 13 години

1 и 2 вие, чии интереси защитавате Българските или Руските?

5

Анонимен

преди 13 години

Вън *** от България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

4

четвъртия от карето

преди 13 години

Время новостей са завидно добре информирани. Борисов (не случайно) нервничи в последните дни. С мутренски приоми държава не се управлява. А битката между "пожарникар", който се мисли за "агент" и контраразузнавач, който е Премиер е неравностойна. България няма Премиер, българия се ръководи от приятел на Берлускони и всякакви арабски шейхове, а суверенът е народа, все пак. За нас битката също е неравностойна, защото ни водят на заколение, а дори не ни разрешават да вречим.

3

........?

преди 13 години

Но скоро след това Алексей Милер" право" успешни посещения в България. ..............

2

Анонимен

преди 13 години

Абе, Боко си мисли, че като го подпира американската гилдия, може да се пъне на братушките, ама сега ще разбере на живо що е то "руска любов"

1

kapo

преди 13 години

Добър анализ. С тая разлика, че и Белене ще има, трябва само да понатиснат малко руснаците и да заведат дело за неустойки за около 1.5 млрд. Или Боко ще клекне и ще тегли заеми, вкл. и от Русия, или ще го бутнат от власт и Първанов ще го вземе кредита.