18

Анонимен

преди 13 години

Не е лошо, обаче е закъснял. Вече изграждаме такава писта в Люлин по подобие на Монако. Имаме си и тунел! Състезанието ще бъде по вътрешните булеварди на Люлин. Разбира се, българите се опитват да ни провалят проекта и да фаворитизират ал Блюки, но шансовете им са им малки. Все пак имаме почти готова инфраструктура.

17

Спонги

преди 13 години

И да построят гора от минарета на джамии в Родопите, Стара Планина, Пирин, Рила, Лудогорието и естествено до пистата. Хич не ни трябва тази писта финансирана от арабите.

16

Ненка

преди 13 години

Чудя се на коментари от рода , защо до София , а не до Сливен , Плевен или Полски Тръмбеш. Строителството на такова съоръжение има множество изисквания . Като например близост до голямо летище , голям град , удобство за посещение на граждани от съседни страни и много други. Стискам палци за този проект , още повече че Борисов каза , че България може да участва само с земя и спомагателна инфраструткура около пистата а арабите да вложат свежи пари.

15

Анонимен

преди 13 години

A през зимата

14

Анонимен

преди 13 години

За тая писта се говореше още по времето на тройната коалиция, главен инициатор беше Румен Петков, доколкото си спомням...

13

Жо

преди 13 години

ПИСТАТА ще се ползва веднъж в годината за състезание от Световния шампионат и тогава у нас ще дойдат най-големите асове. През останалото време пистата няма да пустее, защото тук ще тренират богатите отбори на Формула 1, които ще плащат на домакините.

12

Гошо Тъпото

преди 13 години

Пистата за Ф1 край Кривунделово е в напреднал.....стадий и едва ли има нуждада се строи .....втора край София.Финансирането е изцяло поето от емирана....Бахрейн,който е наш....зет,защото кривунделка е десетата му....жена.

11

БРАВО

преди 13 години

Вечно недоволни , вечно мрънкащи. Много ясно , че ще е направят до София , там е най платежоспособното население на страната и София е 1/3 от БГ като население. Освен това в Сърбия , Македония , Гърция и Румъния няма Ф1 и се очаквак интерес от гражданите на тези страни. И последно за мрънкалниците , България ще участва с 1000 декара буренясали земи около разпаднало се летище , а арабетата ще наливат КЕШ.Успех , дано се осъществи този проект , още повече , че е с подкрепата на ФИА и Екълстоун.

10

до 1

преди 13 години

Що те ги продадоха за по 1 лев да не са луди!

9

Анонимен

преди 13 години

Поредния пищов на голия ни г.з...

8

Дамбо

преди 13 години

Пазарджик ли ..... там бившия областен се понаграби с имоти, а вие чекайте писта :o))) Не се ловете на тия простотии - писта няма да има. Вервайте.

7

brax

преди 13 години

а до Сливен има започната писта за Ф1, ама .. просто и трябва 1 асфалт и сградите около нея, трасето е направено и има място за всичко ...

6

pencho

преди 13 години

Тоя Мохамед *** Балък що не вземе да инвестира в поправка на софийските тротоари, на малкото места където и ги има и в изграждането им там, където ги няма. Ама не е балък той, други сме балъците

5

Анонимен

преди 13 години

Не знам тия магистрали, Лувъри, спортни зали, писти, метро за кой ги строят, като според експерти българите през 2050 г. ще бъдат само половин милион, останалото *** и турци... Овладейте демографската катастрофа първо, господа управляващи!

4

Жо

преди 13 години

ПИСТАТА ЗА Ф-1 ще се изгради на терен, където сега е летище Доброславци. Условията са прекрасни за такава писта. Ще направят трибуни, хотели и т. н. Не е далече от София- с кола се отива за 10 минути, след като се измъкнеш от градските задръствания.

3

..

преди 13 години

Добре де, хубаво, но защо всичко да е в София? И спортната зала направиха в София, сега и писта за Формула 1. Какъв е проблемът пистата да е до Пазарджик например, или до Плевен? Дотам има пътища, стига се за час и нещо.После да не се чудим защо провинцията изоставала, и всички били се "юрнали" в София. Ами кой е луд да седи където и да е и да работи за жълти стотинки, като се инвестира толкова вън от всякаква пропорция в София?

2

pencho

преди 13 години

Кому е нужна такава писта за Формула 1 и за какво? Според мен по-добре да я няма!На гол тумбак чифте пищови...

1

Анонимен

преди 13 години

Ако не преговаряме ще ни кове пирони :(