14

А без такива

преди 1 месец

Не може да е вярно. Лошите чужденци искат да ни очернят пред света. В консулските служби са само честни и почтени като тъщата на Пейо. Цветът на нацията.

13

хаха

преди 1 месец

Не е възможно, само в Русия има корупция, нали така краварофили?

12

outlander

преди 1 месец

правилно моята заплата е 5000 euro - нет защо да си блъскам главата за 2000 лв в София и да пазарувам за двойно по скъпо от Кауфланд или тем подобни

11

Бай Дрън

преди 1 месец

Прав е човека, който завърши в България, трябва поне едно 10 годи и да работи тук, не 2-3. Трябва парите на данъкоплатеца, дадени за образование на децата, да се върнат. И аче за какво ги учим тия деца тук, няма ли да е по-добре родителите им да ги натирят в Германия и там да дават пари за обучението им? Те така и така бягат от България, без полза за страната ни, защо трябва да ги обучаваме с наши пари?

10

Да

преди 1 месец

фалират нашите. Пълен кеф! Ей ги къде са и Гърция, и Турция, и Албания, и Черна гора.

9

Анонимен

преди 1 месец

МВнР обича корупцията , рушвета от времето на Т. Живков . Заплатите там са ниски , но корупцията , рекета е голям. Всички са навързани с МВР , ДАНС .от всички институции. И министерства . Енергетика , Химимпорт ,морска администрация ,гранични полиция. Спомням си имах договор индивидуален с богата немска фирма . Не дадох рушвет / договора си беше напълно нормален/. Но от охраната та до кабинета на МВнР се искаха пари , които не дадох

8

Готвач

преди 1 месец

След като не можете да се борите - фалирате и това е. Търсите си работа.Фалита е нормална част от предприемачеството. Така и така нямате работници - никой няма да остане без работа.Пък и като фалирате ще идете при колеги да работите, с огромния ви опит сигурно ще сте много полезни!

7

Анонимен

преди 1 месец

Когато си в командировка -ти го плащат !Когато си на почивка -си го плащаш !

6

Мен

преди 1 месец

Абе хотелиери и ресторантьори, помните ли парите в пликче? Помните ли спестената заплата на края на сезона, двойните смени, липсата на договори, липсата на почивка. Лошото отношение? Сега разбрахте ли защо няма и няма и да има кадри.Българският работник отива в чужбина и там в един от най-добрите.Бг хотелиера ако пренесе тукашните практики ще гние във затвора.

5

Анонимен

преди 1 месец

Като си външен министър, това значи пълен айляк, ако си посланик, това значи екскурзия :))

4

Бай Дрън

преди 1 месец

Е това е статия за евроатлантиците ни, дето недоволни от чистката във военното министерство на Русия :)

3

Не го вярвам

преди 1 месец

Българин да иска рушвет?!?!Абсурд.. глупости на търкалета.. не възможно.. отказвам да повярвам:)))))))))

2

Анонимен

преди 1 месец

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА

1

Анонимен

преди 1 месец

Отвсякъде долитат все "хубави" новини. Няма идеали, няма идеалисти, ами и добросъвестно вършещите работата си са на изчезване.