13

Неонацизъм

преди 2 месеца

До Шибирибирак: Фашистка (по точно неонацистка) е днешна Украйна. От Киев направиха един нацист и помощник на германската армия от Втората световна война Степан Бандера национален герой на Украйна. Полша смята Бандера по-специално за идеолог на събитията от 1943 г., които се наричат Волинското клане - на този ден украинските националисти са нападнали едновременно около 150 полски села. Всичко това се случило по време на немската окупация на Полша.

12

Шибирибирак

преди 2 месеца

След като фашистка русия бъде демилитаризирана от смелите укри с военната помощ на мазния запад, вероятността от световни конфликти силно ще намалее. Бай да уей друзя, скоро ще има референдум в белгородската и курската области, след които ще имаме БНР и КНР, точно както го обичате вие.

11

Свобода

преди 2 месеца

Да всичко е възможно, както е възможно най-голямата страна, пълна с природни ресурси, разположена на два континента, да е по-бедна от Румъния хахха.

10

Малко за политика

преди 2 месеца

"Казвал съм го отново и отново и ще го кажа отново. Ние сме за мирни преговори, но не само защото на врага му свършват патроните" - много точно казано. Мисля, че точно за такъв временен мир се готвят на Запад. Но ако така действат, войната в Украйна ще свърши когато руската армия достигне до полската граница.

9

Бай Дрън

преди 2 месеца

Вчера си праеих селфи с брат ми и точно отзад зад главите ни се изтопоса Боби Михайлов от телевизора. Наложи се ново селфи да правим. И аче щеше да стане за статия от осно БФС.

8

Бай Дрън

преди 2 месеца

То се вижда , че точно зад Киро има телевизор, вероятно с портрета на Путин, но точно в тоя момент е хванал празния кадър.

7

Бай Дрън

преди 2 месеца

...или Киро се е опитал да си направи селфи с портрета на Путин, но портретът е бил отзад, а Киро е действал с дясната ръка?

6

До 4-ти

преди 2 месеца

Същото важи и за нашите партньори отвъд океана. Впрочем те вече си удрят главата в стената и ако цената е Путин да си счупи неговата - устройва ме. Нека си воюват колкото си искат само нас да не закачат.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Няма спасение от лъжлив Кирчо, навсякъде накацал.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Накрая и путин като всички диктатори ще си счупи главата.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Просто Киро ше арестува Путин като Тиквата :)))

2

Алън Грант

преди 2 месеца

Разбирам,че Dnes.bg имат слабост към Киро, но той не е Путин, моля ви се!

1

Бай Дрън

преди 2 месеца

Брях, брях. Това на снимката да не е двойника на Путин?