17

Хеко

преди 2 месеца

Същият български трибагреник се развява и на украинската пшеница! В България всичко е за келепира и това ни унищожава,като нация! Тон на крадене се задава вече над 30 години от родните ни политици и всичко е пак с трибагрените цветове!Крадци на животи и бъдеще! Куче не влачи вече каруца,влачи самолет!

16

Анонимен

преди 2 месеца

Не с български а с руски трибагреник . Просто синьото е малко по зелено от мастилото. Има незначителни количества новичок и радиоактивен йод. Обаче в тези количества не бил опасен. Като се посварят по твърдичко или се изпържат добре с олио от рапица и леко корабно гориво са си екстра.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Особено като ми изтъпанчат некакви турски или гръцки домати и ги обявят за български, цена немат в това нещо нашите производителчета :)) Най е тъжно, че като пишат български, цената винаги е най-висока, та се питам, защо като са български и ние сме в България, требва да плащаме най-високата цена, не би ли требвало да е обратното :)))

14

ъъъъ

преди 2 месеца

абе скоро мъжете ше могат да раждат вие па за едни яйца :)

13

Анонимен

преди 2 месеца

Герб създаде през 2011г. БАБХ за сметка на Хигиенно епидемиологичната инспекция и въведе стандарта HACCP. Ето Ви на последствията.

12

продавач

преди 2 месеца

ами в България се продават , нормално е да са с български трибагреник , мдаааа

11

Анонимен

преди 2 месеца

Храната е само внос но с радиацията и бг пълни количките.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Какво им има на румънските и украинските яйца русофилчета, да не са от друга планета, мейби от Марс :))) Това се нарича конкуренция, която нашите производители не разбират, те изобщо не разбират от нищо, само от "руска демокрация" разбират :)))

9

Анонимен

преди 2 месеца

A в Европа фон дер Лайен ги подготвя да ядат червеи и насекоми, защото Европа няма плодородни земи и не може сама да се изхрани, а освен това земеделието и животновъдството отделя въглеродни емисии и причинява климатични промени. Месо, мляко, млечни продукти, яйца, плодове и зеленчуди, пшеничен хляб ще ядат в Русия, защото Русия е богата и разполага с изобилие от всичко необходимо за да живее добре.

8

Анонимен

преди 2 месеца

А турски свински джолан нема ли :)))

7

Анонимен

преди 2 месеца

Кой го позволява -Управляващите Държавата .Какви български интереси ще защитават като ни лъжат и ни продават за яйца за чужди интереси.Това ли е България-банда продажници политици .Не не е това .България са българите и трябва да се надигнат за да си защитим интересите и националността .За едни яйца ли се продадохме -до там ли паднахме

6

Фондер Говнен

преди 2 месеца

Яжте червеи и насекоми!

5

Анонимен

преди 2 месеца

Който не приемал промяната да се изнасял защото не ги интересувало .

4

Анонимен

преди 2 месеца

мда нормално, след дългогодишно управление на крадливи некадърници, селското ни стопанство, което ни изхранва беше унищожено

3

Бай Минчо

преди 2 месеца

Търся да си купя гайгеров брояч . Един съсед ми препоръча . Не че знам какво е това нещо . С него можело да се проверяват яйца и други вносни храни.

2

Аз

преди 2 месеца

Ние сме баровци, ние пилета не можем да гледаме, по-лесно е да си купуваме. уРкаинците като са глувави - нека да произвеждат! Унищожиха я тая държава, без война и без безредици, за 30 години, само с българско управление!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Аз ви призовавам да ядем канцерогенни чернобилски яйца за да накажем Путин и да се съединим с ***!