13

Евтина Манипулация

преди 7 месеца

Т.е. от 6000000 българи около 4000 са си купили коли. Това е под 0,06% от хората. А останалите 99,94%?

12

Олимпий Панов

преди 7 месеца

1 сме в Европа по *** журналисти!

11

Анонимен

преди 7 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин Усманов,Дерипаска,Милер,Абрамович, Авен,Ротенберг,Векселберг,Чорни ,Микелсон са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

10

Анонимен

преди 7 месеца

Хайде сега измишльотини! В България се карат над 1,5 млн.леки коли, но почти всички - трошки над 20-годишна възраст. Едно съседно семейсто държи рекорд - 4 възрастни хора - 6 коли, най-младата на 15 години, най-старата на 24 лазарника. Четири коли се карат всекидневно, две - резерв. От семейството: двама пенсионери, един електротехник и една преподавателка в техникум.

9

до 6

преди 7 месеца

По същата твоя логика трябва да се изметат бедните, за да спре да има неграмотници и такива дето си хвърлят фаса в парка, ***.

8

Беден софиянец

преди 7 месеца

Не виждам как с 4500 лева нето месечна заплатка бих могъл да си позволява ново Ауди S6 или RS6, бедни сме, това е факт! С тея къси пари няма как да си позволим истински хубави коли, като отваряме скоба, че автомобилни недоразумения като Дачия, цитроен и прочее бангии не ги считаме за коли. Животът е твърде кратък, за да се карат смотани, немощни бангии, в които са вложени най - долнопробни материали.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Средна заплата в София е 1350 евро .Толкова е в Рим и Мадрид.Приемете че не желае българина да купува нови коли и да ги изплаща.Манталитет е .Не е заради липса на финанси .

6

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 6, т.е. за пореден път искаш светът да се срине до твоето ниво? Колко патетично!

5

Хахахахахахахахахаха

преди 7 месеца

Което слага край на спекулацията, че българите са бедни! Има чувствително подобряване на автопарка в България. Вижте заведения, магазини, ФБ и ще установите, че българинът всъщност никак не е беден. мрънклив да, беден вече не :)

4

Шегобиец

преди 7 месеца

Мда, то от 1 нова кола на 3 нови коли си е вече ръст от 200%! Какво да кажем за държавите, където по принцип колите са нови? Направо ни дишат прахта, а?

3

Анонимен

преди 7 месеца

15K долара на глава от населението ни е покупателна способност ,като в Гърция е 22К на глава от населението в Португалия е 26К .Оптимист съм че ако сме в еврозоната и Шенген ще догоним Португалия до 10 години и може би до 15 години ще сме на хала на Испания.

2

Име

преди 7 месеца

Затова нямаме нормален вторичен пазара на автомобили,а само нов внос! И автопакът ни е 20+ годишен!

1

Анонимен

преди 7 месеца

Тва е от поредицата "нямаме какво да пишем". Ръста е голема работа с 3421 нови коли и 40 пруцентя. Нищо че в същото време в другите държави са продали по 20-30 пъти повече и ръста им е примерно 4-5 пруцентя. Ния водим. С глупостите обаче.