10

Анонимен

преди 1 година

Да бе! На няколко линиои бело вече всичко са си върнали :)

9

Анонимен

преди 1 година

Научете се от другите фестници как са направили така, че оценките на коментарите да не могат да се манипулират бе и да не може да се ползват особени браузъри за целта.

8

Анонимен

преди 1 година

Нещо не разбирам - как държава, защитаваща границите си и де факто окупирана от войски на отбранителния блок ОСАД е наричана диктатор и агресор и как така друга, завладяла повече от два континента и стремяща се да сложи ръка върху останалата част, използвайки като средство за това военни конфликти е наричана демократична? Как изведнъж нацизма и фашизма се превърнаха в най- скъпите за ЕС ценности?

7

Анонимен

преди 1 година

Хахахахахаха ..... Какъв Крим ве меееен?!?! Направо до Владивосток и Японско море ще стигнеш!!!!! Тоя вЕрно е изперкал баце..... Спри!!!! Спри да друссаш Бачи Зельо ;)))) еbbaaasi и палячото.

6

Анонимен

преди 1 година

Айдеее опуления кривокункест застъпи с плюсовете и минусите. Дерзай ! Ти си чуека. Направо еден Гюро Михайлов непрекъснато на поста. Тоя ще слага плюсове и минуси и след свършека на Света.

5

Анонимен

преди 1 година

Бездарен актьор е. И за цирка не става. С любимите си токчета става само за магистралата.

4

Анонимен

преди 1 година

На друг тип "линия" е бил когато се е изцепил.

3

Анонимен

преди 1 година

Щеш. Само като ви видя дрогираните физиономии правещи си "селфи"...

2

Анонимен

преди 1 година

Къде, къде ще се върнете? Тези оптимистични речи са предназначени за вътрешна употреба. Когато руснаците си свършат боеприпасите, тогава може да имате някакви надежди, но те ви обстрелват непреривно без да пестят. Стотици жертви давате на ден. Това и Урсула го призна, макар че не искаше да издава тайни, да подчертае жестокостта на руснаците. Но цял Запад изтръпна и веднага отделиха тази част от изказването и.

1

Жълтите павета

преди 1 година

Зеления е навсякъде, по всяко време. В Украйна, по света.Аре спрете с този танцьор на токчета.