20

Анонимен

преди 1 година

До селянин Е сподели де, тръпнем в очакване.

19

Русофил = Лицемер

преди 1 година

Портрет на руския трoл: Живее в западна държава, децата му учат на запад,кара западна кола, иска заплата в евро или долари , иначе обича Русия !

18

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ Украинците атакуват само военна инфраструктура, но е крайно време да започнат с тактиката "Око за две, зъб за чене" и за всеки разрушен мост в Украйна да разрушават по два в Русия. Явно е, че вече имат тази възможност.

17

селянин

преди 1 година

проблема е като се разбере какво е ударило летището в крим и мога да ви кажа че със сигурност не са украинците

16

до 12

преди 1 година

Да бе, видяхме ги. С гримираните артисти, запалените цигари, мърдащи трупове. Айде ходи дарявай една заплата за украйнските нацисти и живуркай спокойно, че си изпълнил евроатлантическият си граждански дълг.

15

икономическо джудже

преди 1 година

Хиляди пъти подчертавах още в началото на войната, че няма как да си икономическо джудже, каквато държава е Русия, и да имаш някакво влияние върху световната политика. Запада е оказа доста жилав и силен и дори без да вкара един войник в Украйна продължава да нанася непоправими щети на Русия. Не можеш да се бориш със САЩ, когато само 1 щат като Калифорния е с по-добри икономически показатели от цялата ти държава. Жалко за невинно загиналите русначета, станали жертва на сатрапа Путин. Амин

14

це перемога

преди 1 година

изглежда до края на седмицата крим ще падне, руснаците панически бягат но ги покосяват с химарсите. путин е в бункера москва гори!

13

Анонимен

преди 1 година

Путин сериозно трябва да натисне Укрите вече! Отпусна ги нещо!-:))

12

АТАКИСТ

преди 1 година

Путин да удари всички магистрали, жп линии, цивилни летища в западна пОкрайна и да прекъсне всички връзки връзки към полша и румъния

11

До до №4

преди 1 година

Значи ти пък ако ми кажеш, че рашистите по време на тази война не са избивали цивилно население!? То даже и снимки имаше! Гато рашистите избягаха от няколко украйнски града! Видяхме как рашистите "не" са избивали цивилно население! Мдам! Та нещо по тоз въпрос да кажеш! Инак това което пишеш си е поредната лъжа, ама карай ще ти се вържа за момента!

10

Анонимен

преди 1 година

До ?, ква става чеббураше? Докато бомбихте съседите нямаше пробем, сега като опитахте от вашата рецепта - рев на умряло. Пак ли ще заплашвате света за 949849491984 път с ядрена война? Ами давайте, че вече никой не ви обръща внимание, а е крайно време Блатная да изчезне от картата.

9

Анонимен

преди 1 година

На енгелезите острова ще изчезне само за секунди под вода. Но Руснаците ги пазят за десерт. Цяла еврог ея и кравария се бият с Русия и пак немогат да я победят. И тези щели да ни пазят при война. Хахахаха надайсе куле на пияни жени.

8

На път

преди 1 година

Опака. ВПН-аджията на стаж на Козяк се е събудил. Първите коментари нямат толкова плюсове и минуси, колкото неговия и последните само едната категория.

7

до №4

преди 1 година

Включително и това да ползват цивилното население за жив щит, заради което ореваха света, че не е истина. Нищо, че доста преди доклада на Амнести Интернешънъл имаше тонове клипове публикувани в мрежата показващи и доказващи същото.

6

Айде да е айрлия

преди 1 година

... и повече такива новини да има.

5

Анонимен

преди 1 година

Непобедимата руска армия се оказа мит.

4

...

преди 1 година

Епа нека го кажем така Украйна си стреля по чиста Украйнска територия окупирана от русия при това! А какво украйна си прави на нейната си окупирана територия си е украйнска работа! Така стоят нещата!!! Нема ко да ми ревете!

3

Каква я мислеха..

преди 1 година

Ех, пусти цигари по *** хамбари. Целия полуостров се изнася заради тях. Нещо байрактарите напрегнаха и вече превзетата територия на монголите. Щяха за часове да са в Киев, а нещата отиват към бягство през глава към масква.

2

Анонимен

преди 1 година

Пропаганда

1

?

преди 1 година

Някой се заиграва с Третата Световна война.