14

Анонимен

преди 2 години

Точно това е възловото " хора, представящи се за експерти". Това е ключът. Объркаха хората.

13

Off

преди 2 години

То не бе лангърков, то но бе Чорбанов, то не бе Първанова, то не бе Кацаров и куп още "доктори". Та те така.

12

Анонимен

преди 2 години

Преекспонирането на цялата коронапландемия имаше още по-негативен ефект и буквално побърка по-слабите психически хора, а останалите изплаши. За нея кой ще понесе отговорност? Защото там преиграването бе много грубо и с огромни негативни последици.

11

Контрадезинформатор

преди 2 години

Тъnите антиваксъри-мангъроиди сте напът да провалите ваксинационната стратегия в Бг; вижте цивилизованите страни къде са, вижте ние на какво приличаме...

10

СветовноПравителство

преди 2 години

Боцкайте се ***...и децата също...ще пукате от рак и ще бъдете стерилни.Ще намалим населението до около милиярд.Сега ви готвим поредния ЦИРК-СВЕТОВНА РЕЦЕСИЯ...ЩЕ ВИ НУЛИРАМЕ ПАРИТЕ...ТЕГЛЕТЕ КРЕДИТИ ОТ НАШИТЕ БАНКИ И КАТО ОСТАНЕТЕ БЕЗ РАБОТА-БАНКИТЕ ЩЕ ВИ ВЗЕМАТ ВСИЧКО! ХАХАХАХАХА....

9

Анонимен

преди 2 години

Не може да бъде, малйййй

8

Мутафчийски

преди 2 години

Какво сте се гипсирали от някакъв си рак? Не се излагайте! Ковид е много по-коварно и страшно заболяване! Направо те изпържва отвътре! Предупреждение на института Роберт Кох-Германия! Муааахахаха!

7

Хайде де

преди 2 години

Преекспонирало се. А постоянните усилия да се здамита под килима фактът, че всички ваксини все още са в експериментален стадий и разрешенията са "извънредна употреба" - а дали тя е наложителна, това си остава твърде спорно. И как така са толкова успешни и безопасни всички накуп? От една интересна лабораторийка в Швейцария знам, че от около 20 биотехнологични препарата, разработвани в последните години, са им одобрени 2 като безопасни и ефективни. А с ваксините - изведнъж чудо, да видиш ти.

6

българин

преди 2 години

Ами не напротив, изобщо не са преекспонирани. Сутринта гледах един доктор от Токуда, началник на детско отделение. Прави ми голямо впечатление че всички доктори от тази болница говорят разумно и без пропаганда. Той каза че е за ваксините, но едни рискови групи трябва да се ваксинират приоритетно, докато други групи за които е противопоказно да не се ваксинират. Тези с понижен имунитет не трябва да се ваксинират, докато други с белодробни заболявания трябва задължително да се ваксинират.

5

Анонимен

преди 2 години

Това почва да се превръща в някакъв комедиен скеч. Буквално днес има няколко писания как псевдоваксите не работят, "ваксинирани" се заразяват, а срещу "новата мутация плюс" изобщо не работели. Междувременно смъртността и уврежданията от експерименталните отрови за половин година в САЩ надминаха общо всички вакси от последните десет години. И изводът е - ВАКСАЙТЕ СЕ??? "преекспониране на страничните ефекти? Вече има умрели 13 годишни! Има инвалидизирани ученици със сърдечни заболявания! ***!

4

Тромбата на Вили

преди 2 години

Ами вижте сайта на за adverse effects и ще ви стане ясно

3

Пешо Канибала

преди 2 години

Само дето няма особени факти в тая статия. Някой си бил казал някакви си числа и си споделил мнението.

2

Анонимен

преди 2 години

смърт и поява на хронични заболявания не е изобщо страшно... Какво има да рискувате.. инфаркт или настинка помислете добре...

1

Интернет Конспиратор

преди 2 години

Като Фактите Говорят и Боговете Мълчат!