44

Анонимен

преди 2 години

Иде време та нашите "хотелиери" ще плащат на курортистите за да отидат в техните хотели.

43

От Тасос

преди 2 години

Мдааа ще реват мутрохотелиерите, обаче тук съм в прекрасна къщичка с двор и в таверната има пресни октоподи, а не замразени внос от гърция :) Аааа и водата тук е кристална и на живо, не само на снимките :)

42

Ко? Не?

преди 2 години

70 лева на вечер, а ? Значи за мен и гаджето, за 10 дена стават едни 1400 лева и то без скритите такси, които ще отидат още към 400 лева. Гледайте сега, бунгало на Шабла, на 30 секунди от плажа ми е 20 лева цялото, за двама човека. Магазинчето на 1 минута пеша ми е на цени 30% от ниски от тия в София. Верандичка си имам на бунгалото, газов котлон и туристическо оборудване. Та за 1400 лева си изкарваме цял вълшебен месец!

41

Анонимен

преди 2 години

Когато се научат да правят туризъм, както и да не строят където им падне, нещата ще се наредят от само себе си :)) Да каниш от па дъка на Европа не е туризъм, натровиха се и те с ментета алкохол, шмръкнаха некой амфет от дилърите, не искат дори и тази част от обществото да повторят :))))

40

Мен

преди 2 години

До АнонименТвоята пенсия си я търси ти от мутрафоните по морето, където плащат всичк данъци, нас почиващите в гърция не ни мисли. Като 20 години ходите по бг морето къде са ти е пенсията?

39

Анонимен

преди 2 години

СТРАШНИ ОФЕРТИ, НЕ ЗНАМ КОЯ ДА СИ ИЗБЕРА.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73Че то и в Гърция можеш да отидеш със самолет, аз така правя, ти защо висиш на опашки по границите не знам.

37

Анонимен

преди 2 години

до 68: а като се върна от Италия какво да сложа, дон? ами от Испания? о, ще ходим със семейството до Мексико, какво да си сложа пред името?много си зле 68, много

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54Село,селоо,Гърция не е само селата до границата. Има места които ти с добрите доходи си виждал само на картичка, евентуално и няма как да си позволиш да стъпи там.

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 "Който е решил да ходи на кафявото бетономорие, да си купи от аптеката''Глупедиум'' Няма нужда от "Глупедиум", такива са си заредени с "Глупедиум" по рождение. Приятели от Бургас с апартаменти до брега и плажа ходят до Айвалък и Инеада в Турция, защото им е най-близо. Предлагат ни апартамента си, докато те са в Турция, или пък да замина заедно с тях - да са спокойни, че няма да си прекарам отпуската в Бургас с разстройство и повръщане. Бургазлии се изнасят, аз КЪДЕ отивам?

34

Анонимен

преди 2 години

Зинзибар е на мода това лято, нашите ще го духат и ще се бият за селяните.Не съм ходил от 10г на нашето бетономорие и нямам намерение да си разбалям рахата. Не се лъжете, нашите хотелиери нищо няма да ви дадат просто ей така, ще си платите всички други надути цени, най вече на храната която е с ниско качество

33

Анонимен

преди 2 години

Масовото строителство по морето убива туризма по българското море.Трябва да се строи само инфраструктура ,а не хотели и апартаменти.

32

Анонимен

преди 2 години

Гледам тук някакви дето не са излизали от село се опитват да го избиват на патриотизъм. Абе шушляци като сте толкова големи патриоти защо не си купувате дрехи бг производство ами тичате по моловете?

31

пфф

преди 2 години

Нито битка виждам, нито оферта. С триста уговорки (ама само до края на месеца, ама от 75 почват, ама на човек) праснали цени, които не отговарят на предлаганото, а после пак ще се чудят, че хората ги избягват.И забележете - през юли и август - двата месеца, които всъщност стават за море в България - цените щели да бъдат двойни. Еми да бъдат. С тарикатлъци ще я докарате доникъде.

30

бг

преди 2 години

Чета "коментари" на морски батки. Те още са с убеждението, че туристите трябва да ги "хранят", че са им длъжни.Те не могат да разберат, че българите ходят в Гърция и Турция, защото за парите си получават несравнимо повече и като условия и като качество и най-вече като отношение ! Дайте си хотелите на гърци и турци на дългогодишна концесия да ви научат на занаят !

29

Анонимен

преди 2 години

първо какво е това ол инклузив и ултра ол инклузив, кой ги е измислил тези глупости? (такова нещо никъде няма по нормалните курорти в чужбина)второ, навсякъде деца до определнеа възраст се настаняват безплатно - нашите открили водата или просто до сега ви цакат яко дори и в това отношение.Трето - подготвили се за децата? ами до сега не бяхте ли, какви бабтути какви 5 лева. Нормално е навсякъде да има кът за деца, програми, рисуване, уроци (така е на запад)нашите вървят 15г след световния тури

28

Totenkopf

преди 2 години

Представяте ли си до каква степен сме западнали само, че дори в Танзания (Занзибар) е по евтино и по качествено да отидеш на почивка!

27

до 37 Мерсиза Гърция

преди 2 години

Има такива хубави плажове в Гърция,че мапса не стига до тях,ама какво да те отварям ти си решил,че си се осведомил.Стой си там в хралупата и си трай защото пишеш пълни глупости!Кръгозора ти е малък,душичката ти малка,а подозирам и спестяванията в дюшека дето ги къташ и ги броиш всяка вечер.За теб квартирка при някоя бабка на черноморието е връх ха курортизма!Кютай си там,носи си консеврите от мазата и домашната шльокавица и недей да се правиш на знаещ,като не си ходил!!!!!

26

Анонимен

преди 2 години

Въпроса не е в цената а в качеството, от 10-и Юли сме на Наксос за 10 дни. Няма как да ми излезе по евтино отколкото в България но отиваме там за пореден път. Защо ли?

25

Анонимен

преди 2 години

До ИСТОРИЯ БГАми не. Нацията няма да изчезне. надяваме се да изчезнат ***, като измрат от глад.Иначе, всеки е свободен да ходи където си иска.Щом като гърка може да ми предложи нощувка за 30 евро в студио за 3-***, защо да плащам на тариката-*** 90лв?За разлика от нашия тарикат, гърка плаща данъци, живее с тия пари и е доволен