14

Тифани Довър

преди 3 години

Не съм "антиваксър", аз съм "анти-експериментална-неработеща-псевдоваксина".

13

Анонимен

преди 3 години

Възрастта и основните здравословни проблеми били причината за смъртта на тези хора. Ами нали вие обяснявате на хората че нямало проблем да се ваксинират всеки над 12 годишна възраст стига да е напълно здрав. Защо тогава преди да сложите ваксина на хората не ги изследват дали са здрави, ами ако не са? Значи ги убиват или им нанасяте вреда вместо да им помогнете.

12

Анонимен

преди 3 години

Аз искрено вярвам, че сюнетизиран лекар, чийто баща още пасе козите по Анадола, е открил за 3 месеца ефективна и безопасна ваксина, но ckaпаните антиваксъри съсипват всичко!

11

Анонимен

преди 3 години

Прочетохте ли колко дела има заведени за 34 години по закона National Childhood Vaccine Injury ? Който междувпрочем освобождава фармацевтичните компании от отговорност. 17 хиляди.

10

до 4 от славянин

преди 3 години

Туберкулоза има достатъчно по света, даже има бум на туберкулоза, а ''незнайно'' защо, но след масовото въвеждане на ваксините по света настана величествено шествие на автоимунните и злокачествени заболявания, за бума на останалите - отделна тма!

9

Анонимен

преди 3 години

Най- голяма антиреклама направи видеото с "ваксинацията" на Камала Харис със сгъваемата спринцовка

8

Нане

преди 3 години

С тая нелепа пропаганда, отблъсквате още повече Народа от ваксините срещу коронката!Надминахте фашистката и комунистическа пропаганда взети заедно!

7

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че антиваксърите са виновниците!Добрите правителства дават всичко от себе си за да опазят животите ни, често даже против волята ни, но гадните антиваксъри съсипват всичко!Очакваме отварянето на лагери за антиваксъри!

6

Патриот

преди 3 години

В Швейцария и Норвегия и къде ли не също не умряха хора след ваксини ,нали!

5

Анонимен

преди 3 години

"Антиваксърите са на път да подкопаят усилията за ваксинация в САЩ"Поредните лъжливи внушения. Властите за да не признаят провала си с ваксинацията, си търсят някой друг да им е виновен. Хората просто не ви искат cкaпaнaтa ваксина. И много от тях получават класическите и най-вече изпитани ваксини.

4

Антиваксърите

преди 3 години

Не само в САЩ но и в света, обикновенно са малообразовани индивиди, религиозни глупа ци, или привърженици на конспиративни теории с видими изразени ментални отклонения. Благодарение на ваксините, няма полиомиелит, туберколаза, варицела и много други заболявания. За ковид ваксините съм за, но не на всяка цена. До края на годината ще са налични няколко европейски ваксини, а 2-3 от тях са разработени така, че няма да е необходима втора ваксинация.

3

84316

преди 3 години

"...антиваксъри експлоатират страданията и смъртта на хора, които случайно се разболяват, след като са получили своята доза от ваксината срещу COVID-19"... Да сме наясно, няма случайно разболял се човек. Няма и случайно умрял. По цял свят хората масово отказват да се ваксинират. Антиваксърите не притежават толкова мощен медиен ресурс, за да настройват населението. Правителствата впрегнаха цялата пропагандна машина да убедят хората да се ваксинират, а някои вече прибягват и към насилствени методи

2

Митко 49 г. ерген

преди 3 години

Ако ваксините бяха безвредни, нямаше да има антиваксъри

1

Анонимен

преди 3 години

А то няма нали.... оня ден вие поствахте за умрели, какво в америка да не би да няма умрели или само във норвегия, израел, португалия и др... Айде сега антиваксърите са ви виновни, е тая пропаганда и фашизъм