11

Анонимен

преди 3 години

И сега кои гледат деца в детската градина ли или бабата. И вече доста мъже излизат в бащинство. Аре не ми пробутвайте гледането на деца. При сегашните условия и мъжът и жената са способни да гледат и гледат деца. Даже все повече татковците се оказват по-добри "гледачи' на деца от повечето ***.

10

анонимна

преди 3 години

Живеят повече, защото по-рядко пият и пушат и наистина мъжете работят по-отговорни работи, за което продължават да се натискат и да не изпускат положението, със зъби и нокти го държат, все още се набива в главите къде било мястото на жената. Мястото е там, за което става и тя, и мъжа. Не ми казвайте, как всички мъже са гении и директори поне, защото истината е съвсем друга. От противопоставяне никой не печели.

9

Анонимен

преди 3 години

Върви се към изравняване на пенсионната възраст, така че не знам как мъжете работят повече. А и вече има бащинство, та ако искаш можеш ти да гледаш бебето докато жена ти работи.Колкото до живота, кой пуши по 3 кутии цигари и пие всяка вечер? Е, как искаш да си здрав и да живееш дълго?

8

анонимен

преди 3 години

За съжаление тези причини - гледане на деца и пр. са точно валидни и сега, затова не плюйте веднага жените как били с ниски заплати. Освен това с тези дейности, особено отглеждане на криви, недоволни и изк......укали старци е наистина неблагодарна работа, от която не ставаш ни по-умен, ни по-богат. И вече има и немалко жени с добри пенсии.

7

Анонимен

преди 3 години

да ама живеят 10 години повече

6

Анонимен

преди 3 години

Значии мъжете рапотят по-дълго от жените, живеят по-кратко от жените и работят по-тежките професии от жените е без значение? И аз се чудим защо мъжете искат да станат жени.

5

анонимна

преди 3 години

Да не си мислите, че отглеждането на деца е много лека работа, а после и на стари хора? Една от причините за по-малките пенсии е точно тази. И не ми излизайте с номера, как нямало жени миньори, като че ли всички мъже са такива. Както не всички жени са пилоти /има такива/, тъй и не всички са миньори. Жените са жертва на семействата си и на предразсъдъци, сега има мръдване напред и на много мъже им е мъчно, че изгубиха домашните си роби и реват на умряло.

4

Анонимен

преди 3 години

Как не разбрахте, че никой не сравнява миньор с учителка, а сравняват заплатите на хора с еднаква професия, примерно двама счетоводители. Ако са с еднакъв стаж и опит, защо единият получава повече? За това става дума.

3

Анонимен

преди 3 години

А това че мъжете живеят средно с 10-12% по-малко от жените няма ли значение?

2

Бай Пешо

преди 3 години

Нормално да взимат по-малко пари!

1

зер

преди 3 години

може би и по-голям процент от мъжете работят професии с категория труд - полицаи, пожарникари, военни, моряци, миньори, металурзи, тн.? За левичарите това няма значение, разбира се.