13

Анонимен

преди 3 години

Живял съм в Япония 12 години. И твърдо мисля, че само 2 атомни бомби са им били малко. Трябвало е поне 10-15 да пуснат.Това Японците не са нормални хора. До колкото могат да се нарекат хора.

12

Анонимен

преди 3 години

Сладур!

11

Bulgaria loves USA

преди 3 години

Американците си знаят работата. Ние само можем да бъдем все по-добри приятели и съюзници с тях и да следваме техния модел, защото ясно се вижда кой е Вожда на света. Колкото по близо до САЩ, толкова по-сигурно, безопасно и в положителна насока за България.

10

Totenkopf

преди 3 години

Дежурната нескопосана пропаганда.

9

дедо Ташунко

преди 3 години

Подкрепям 100% номер 3, анонимен. Хари Труман е военнопрестъпник и вечно проклятие ще тежи над него! В библията е писано: "А проклятието ще падне до девето коляно!" Благодаря на г-жа Христова, за чудесно поднесената публикация, съвсем навреме днес. Проклятие за всички, които разпалват войни и най-много за тези, които печелят от войните: Ротшилд, Рокфелер и останалите негодяи.

8

Анонимен

преди 3 години

Не е лошо хората да учат философия.Причината за пускането на бомбите не е личностна както се твърди за Хари Труман, нито военна за да спаси живота на няколко хиляди американеца във войната, а демонстрация на силата като нов световен лидер. По това време в САЩ се намира златото на Европа + една военна мощ, географска изолация от войни и ето че се появява новия господар на света.

7

Робин Худ ожника

преди 3 години

Умен краевед няма,да го знайте

6

Сотеро

преди 3 години

почувствал да пусне,бомбата.За мен Труман е психопат.без съвест слуга на дявола,нека се пържи в ада,безбожника

5

Ъъъ

преди 3 години

В Хирошима беше спокойно, докато Локо София не разбуни духовете.

4

ined

преди 3 години

Хари Труман имал запек и докато дълго време се напъвал си казал, че крайно време е да пусне бомбите.

3

Анонимен

преди 3 години

Победителите никой не ги съди иначе Труман си е чист военнопрестъпник.

2

Анонимен

преди 3 години

Не мачкай всек'ви жълти, черни, руснаци и прочие. Какво има да го мислиш!

1

пътуващ във времето

преди 3 години

американофенчета успокойте,Перчема ще го преизберат,след него черна жена ще стане президент която ще е последния президент и сащ ще се разпаднат всичко това до 2030г. бъдещето е в изтока