38

Оператор

преди 3 години

Срам ме е , че имаме такъв *** за президент!

37

Kit Chelin

преди 3 години

Радев е на светлинни години от ББ. Тулупът ББ ни загроби с 16 млр. лв. заем и увеличи държавния дълг 3 пъти в сравнение с 2009 г. Вярвайте му. Жалък човек, влюбен в себе си, който в друга държава и за портиер няма да го вземат. А за шофьор може, доказал се е и като пазвантин. Българи не мога да повярвам, че позволихме този *** да ни управлява близо 10 г. Срам ме е от него. Бай *** в политиката. Такава му и партията изникнала от нищото без идеология и визия и ще отиде на бунището на историят

36

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта набързо обяснил демокрацията на посланиците от ЕС..Не знам дали са го питали тогава, на кого вдигна юмрук онзи ден !?

35

Българин.

преди 3 години

Май е време да млъкне!

34

@ @ @

преди 3 години

Експериментът пенсиониран фЪтмak да работи като президент се оказа неуспешен.Време е фЪтмaka да се преквалифицира на пазач на паркинг или охрана на банка. Ще може да си залепи снимки на бай Тошо и на Путин в кабинката и ще се успокои.

33

Анонимен

преди 3 години

НАЧИ ФИГУРАНТА РЕЧЕ ПРОЗРАЧНОСТ- ГА МУ ПОКАЗАХА КИРЛИВИТЕ РИЗИ, РЕЧЕ ДА ИЗМЕТЕМ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, ЩОТО БИЛ ПРОЗРАЧЕН- А СЕГА ДЕ!

32

Sichtpunkt

преди 3 години

Вече ми се noвpъща от всиечките фашкиии които се изливат върху правителството!Срам съвест и достойнство нямат!

31

БЪЛГАРИН

преди 3 години

радеф е ПО3ОР!!!

30

Анонимен

преди 3 години

Президентът пак ви бръкна в мозъка, дето го нямате

29

Читател

преди 3 години

Не виждам красавицата с кюрдски корен,днес представляваща Доналд Тръмп у нас,г-жа Мустафа. Няма прегръдки,няма милувки,има сериозен проблем сложен на масата.Проблем,който е ясен като бял ден на госпожата,но тя се прави на глуха и незряща!Защо се крие от фотографа тази задокеанска пратеница?Защо не излезе на светло и да каже,защо нейният приятел богатее с всеки изминал ден,а народа му беднее също с всеки изминал ден.България е най бедната в Европа госпожо,анадъму!

28

Зоро

преди 3 години

Я, Десислав Руменов Грипенов с прякор Фигуранта къде бил...

27

Анонимен

преди 3 години

Корона демокрация с ЕС прозрачност. Нищо не се разбира как това ще помогне на страната.

26

Анонимен

преди 3 години

Радо шишарката трябва да се ориентира към Дубай при началника си, докато не са го опандизили за държавна измяна.

25

Анонимен

преди 3 години

Радев, виж с "широко затворени очи" мутрите си в Дубай , Белград и Президентството !

24

ибриka на Решетников

преди 3 години

С какво толкова прегрешихме пред руснаците, че ни натресоха тая неадекватна , злобна мижитурка. Толкова ли не можаха да намерят някой поне с малко акъл и милеещ за България от това БеСиПе ???

23

българин

преди 3 години

До: номер 9 (баба мара)Нищо ново не казваш. Не мога да ти схвана каква ти е идеята?Ама разбира се, че няма приятелство. Разбира се, че всичко е интереси!Ти какво очакваше?Единственото (лъже)приятелство с което ни зомбираха беше това с "братския" Съветски Съюз и с нашите "братя" славяни, руснаците!Фактите са налице - нищо добро не сме видели досега от тези "приятели"!

22

Анонимен

преди 3 години

Казал ли е на посланиците, че редовните избори са след седем месеца и че той е недосегаем.

21

Анонимен

преди 3 години

Борисов е пристрастен към властта, колкото повече власт има толкова повече иска.

20

Анонимен

преди 3 години

Такова лицемерие и гьонсорстлък бива ли!Пред нас говори как икономиката е пропаднала,а навън се хвали с успехите на държавата като негови!Шизофрения!Ало Радеф прегледай се!Ставаш ли за президент???

19

Анабел

преди 3 години

*** защо не заяви пред посланиците - мафията и мутрите вън от властта? Пред тълпата може, на посланиците не може. На посланиците само на галено се говори за липса на прозрачност и отчетност :))))