13

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Французите започват да ми приличат на нашите русофоби, които ни обясняват, че Русия ни освободила заради имперските си интереси.Европейците вместо да се засрамят, че изоставиха Италия да гори в ада, започват да упрекват, че Путин праща помощ с пропагандна цел.Дори така да е ! В момента всяка помощ е ценна за бедстваща Италия.Нямат значение подбудите - имат значение резултатите !

12

Йово

преди 4 години

Стига сте с тая Русия. Съюзниците ни от САЩ пратиха помощ и на нас и на Италия. Докато руски самолети пристигат в Италия, пристигат и американски самолети в базата Авиано както и тук. Докато руските войници се подготвят за борба с коронавируса то американските се готвят за доста по отговорна работа. Другия месец започва най голямото военно учение на НАТО в Европа след "студената война" Defender Europe 20. Там ще участват не само американски войски а и италиански и български. Това не е малко!

11

Анонимен

преди 4 години

Не бе... Сега сме по-свободни... Ей колко познати имам... Всеки може да избира от къде да тегли кредит... Преди нямаше такива неща... Преди имаше спестявания, сега борчове.

10

Pen

преди 4 години

Ей бях се притеснил ,че няма да има статия за Русия днес.Благодаря ви *** ! :))

9

Анонимен

преди 4 години

Аааа, ФрансПрес... Същите писаха ли за помощта, която Франция оказа на Италия в борбата с вируса?Май са забравили, но сега подскачат срещу помагащите!Защо, впрочем, не подскачат срещу китайците? Да не би да е защото могат да крадат китайските доставки, но руските -не?А лекарите, са първо лекари и после военни, ама откъде да знаят тези подробности, джендерчетата от либерастката, робовладелска преса!

8

Анонимен

преди 4 години

Никога не сме били по-свободна и независима държава,отколкото при съществуването на СССР - факт,а Русия винаги е помагала и никога не е искала нещо насреща,нито някога е експлоатирала държавите.

7

По далеч

преди 4 години

от Русия. Това са диктаторски номера. Много добре ги знаем ние от поколението на социализма. Народът му гладува той се прави на великодушен. Я да питат гладния руснак дали му харесва това "великодушие".

6

Петров

преди 4 години

Малашен-ко,по скоро бандеровец а не политолог!

5

Анонимен

преди 4 години

На нас пък Америка ни прати клипче... Херо на обича и е с нас... Ква по-голяма подкрепа от това?!

4

Анонимен

преди 4 години

Да,помагат,ако могат разбира се ,да не се окаже ,че пречат на италианците!А,санкцийте не само трябва да продължат ,дори трябва да се затегнат,докато и последният руски солдат не напусне Крим и Донбас.

3

Анонимен

преди 4 години

Тоз Малашенко голям фантазьор бе

2

weiss

преди 4 години

В крайна сметка, който каквото да говори или пише, накрая делата говорят за хората и хората се познават по делата.

1

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Широка е сляванската душа! Винаги ще загърби обидите и що помогне на всеки който ев нужда и в затруднение. Запада се егоисти и дребни душици!