9

Анонимен

преди 4 години

Да, утре ше и купи противогаз. Грешка няма.

8

Професор

преди 4 години

Това си е обикновен грип. Просто му измислиха по екзотично име за да плашат хората. Не разбирам защо медиите раздухват толкова. Толкова хубави неща се случват а медиите ни облъчват с негативизъм. Във Фейса гледам профила на Генерала, пак е качил ново видео с джипа. И Томислав Дончев е там. Без страх от вируси работят и днес управниците. Ето това са държавници. Забелязах че Генерала кара много стабилно джипа. Много добър шофьор. Да е жив и здрав и да управлява държавата така още много години!

7

Анонимен

преди 4 години

Ще оцелее есесовецът и булката му! Ти колко дни ще го тролиш това?

6

даа

преди 4 години

явно е много заразно ! а освен тва е по-силно отколкото много хора си мислят ...разбира се китайците се оопитаха да го покрият но се вижда че се провалиха мощно ...по принцип такива лабораторни вируси ( за мен няма никакбо смънение че това е лабораторерн вирус ) са бая опасни защото освен заразни имат и дълъг инкубационен период ...освен тва са и силни и ако организма ти е лекичко по-слаб поради какво и да е причина може да умреш много бъзрзо ...за 1-2 седмици може и да си отидеш !

5

Анонимен

преди 4 години

Много бързо пламна в Италия, 137 заразени, вчера сутринта бяха 15.

4

бг смешки 2

преди 4 години

До Байернтой Българина е велик ...над тия неща е ! него нищо не го лови .....всичко му е ясно !

3

Анонимен

преди 4 години

Ще оцелее този който е подготвил предварително шише ракия . По 50-60г всяка вечер, но не повече.

2

Анонимен

преди 4 години

Те хора умират тия за забавена икономика бълнуват.Хубава работа ама Китайска.

1

Байерн

преди 4 години

И все пак който е здрав и не е чак толкова стар, да не се плаши.В Германия всичка са излекувани. Доктора каза, че след 10 дни всички развили антитела и имунната система заработила и уищожила вируса. И вирусите не били в белия дроб, а в гърлото. Льокайте ракия и не се плашете. Който не вярва да чете в Зюддойче цайтунг.