19

Анонимен

преди 4 години

Радев - гузен, негонен бяга.Браво на Главния Прокурор !За корупция се лежи в затвора, ама за национално предателство - въжето !

18

Советский богатир

преди 4 години

Долу българските ръце от големия приятел на Россия и деятел на руските интереси в България.

17

Анонимен

преди 4 години

Румен Радев оставял на преценката на журналистите въпросът защо точно сега Гешев искал тълкуване на Конституцията.Значи смята, че журналистите са по-умни от него. Явно е заподозрян за нарушение на конституцията.

16

Анонимен

преди 4 години

Лошо прави Радев, като се ежи на Главния Прокурор на Републиката...лошо пише за този дето рита срещу ръжена

15

bre bre

преди 4 години

ей мутрите се оляхте бре, само трупате омраза докато накрая вълната ви помете, бре и смелчанци щом на единствения свестен човек посягате докъде сте изпаднали,ама затова повече кютек ще изядете и повече ще боли, ти да видиш и наглеци.

14

ХМ!

преди 4 години

ДОБРЕ ЩЕ Е ТОВА ДА ВАЖИ И ЗА ПРЕМИЕР И ГЛАВЕН ПРОКУРОР А НЕ САМО ЗА ПРЕЗИДЕНТ - незнам защо си мисля че тази тъпотия е измислена от геори марков той на премиера е казал и т.н. всичко в тази държава е с краката нагоре а те си търсят как да отклонат вниманието на народа недейте защото много хора харесват президента и ще стане много лошо нали виждате за водата какво става а за президента няма да ви стигне сълзотворния газ - мислете с главите си

13

И на двамата...

преди 4 години

Единият е параван на престъпността,а другият на Русия..Жена ти майка,Българийо..

12

Анонимен

преди 4 години

Лошо Гешев,лошо!Гешев,Гешееев къде си тръгнал само да се излагаш и да лъснеш ква американска *** си Гешеев! :-) :-) :-)Тиквите всекидневна 0cират пейзажа ама така се омазват,гнусна работаz

11

Риторичен ?

преди 4 години

Абе Радев, кой блъсна тратонетката на Стефчо в Харманли, избяга от местопрестъплението и го потули ?Не беше ли баща ти ?Не е ли това корупция ?

10

da be

преди 4 години

"сезиран" си от прокурори щот така си им наредил, ама бащицата много рано те е подгонил да му се отблагодаряваш, само дето ще си потрошите зъбите и двамата.

9

Ц..... ин

преди 4 години

Явно човека, не е чел Конституцията, щом занимава КС с глупости. Кво го праиш, акъля му колко и на Ти квата...

8

Анонимен

преди 4 години

дДОЛУ ГЕШЕВ- ЗАТВОР ЗА МУТРИТЕ - ДОЛУ МРЪСНИТЕ ТИ РЪЦЕ ,ГЕШЕВ ОТ ПРЕЗИДЕНТА!!

7

Анонимен

преди 4 години

Радев е заплаха за националната сигурност и затова Прокурора трябва да следи преди всичко Президенството, а не кой си е източил казанчето, или си е остъклшл терасата без разрешение !

6

Паисий

преди 4 години

Г- н Президент,Защо когато бяхте действащ офицер ВВС Ви плащаше наема на жилището от 120 кв. м. което ползвахте? Заплата не получавахте ли за да си плащате консумативите?Май, че крадеца вика дръжте крадеца!

5

Не извратен тип

преди 4 години

Президента който беше приклекнал за да може Путин да изглежда по висок.Йотова която посрещна на коленееееее руския бандит Япончик-познат като патриарх на Русия,ето тези трябва да бъдат свалени от власт и съдени за държавна измяна

4

Анонимен

преди 4 години

Искаме Прокурорски Мониторинг над Президенството, което се превърнало в Щаб-квартира на сектата "русофилско братство" на кремълския шпионин Малинов !

3

ЧОВЕК

преди 4 години

УМНИКО, ТЕБЕ СА ТЕ ИЗБРАЛИ 23 ЧОВЕКА , А НЕГО 2.3 МИЛИОНА. Я СЕ ПРИЗЕМИ МАЛКО.

2

Пройчо Прокурора

преди 4 години

Всичката Мара втасала, с президента се захванало това момче за мръсни поръчки...

1

Компетентен

преди 4 години

Когато третокачествени неинтелигентни милиционери поемат такива постове и управление на държавата, безумията са логично следствие.