9

Анонимен

преди 4 години

Някой умен човек би ли могъл да ми обясни какво представлява фалит на жилище и как се получава?

8

13

преди 4 години

Абе хора, това са Сееее ляяя ниии, ще живее в коптор, но да е в Софията.

7

Анонимен

преди 4 години

Чакаме балончето да се взриви .... и да има плач и ред сополи.

6

Анонимен

преди 4 години

при тая инфраструктура , кал и мръсен въздух .. тия цени са много високи

5

ha

преди 4 години

Основния проблем в блоковете е че наистина никой не дава пари и не се грижи за покривите. Всеки казва "Мен не ме засяга покрива, да му мисли тоя на последния етаж. Той да си го ремонтира, на мен не ми тече." Обаче - Алоо, ти може и да си на предпоследния етаж ама покрива ти е апартамента отгоре. И ако там тече от покрива, бъди сигурен че и при теб ще протече, от горния апартамент.И тогава нямаш право да рИвеш и да казваш съседа отгоре да си оправи течовете.Етажна собственост, знаете ли какво е?

4

Анонимен

преди 4 години

Много объркана статия.От една страна много паднал интереса към покупки, от друга младите семейства търсили скъпо и ново, че да няма скрити проблеми. Високи или ниски цени, няма значение, ако паднат много ще настъпи равновесен в един момент и жените като кажат "искам наше" пак ще се купува и ще се вдигнат. И при повишението ако е много ще спре търсенето и пак ще има временно равновесие преди да паднат цените. Голям праз.

3

фаяктите

преди 4 години

Селяните искат жилище в София и по възможност и безплатно, или колкото струва автовобил. Смятат,,че някой им е длъжен.

2

Gidd

преди 4 години

голем балон се наду в тва гето от селинджарите и ниски лихви. много салзи ще има :)

1

Дзъ

преди 4 години

Определено в момента предлагането е под критичния минимум - в общи линии всичко по бул. Христо Ботев е за продажба, както и района на Лъвов мост, но на никой не му се живее с маргинали наоколо. Предлагането на ново строителство е предимно на ниво картинки, скици и анимации -абсолютна енигма. Ако има хубав имот, то той е на цени за 2024 година. Въобще - мъка