19

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Вярно е, че растежът ни е най-високия в Европа.Растежът на смъртността, на емиграцията, на бедността, на римлянизацията, на фалиралите малки и средни фирми ....

18

Анонимен

преди 4 години

Като допълнение на коментар 12, това са хора около 30-35 които дори не помнят кризата от 2008 защото тогава са били студенти или са живели с родителите си. Те си мислят, че икономиката върви само напред и нагоре, а тя реално е като една електрокардиограма, както е и историческия процес, и човешкото битие.

17

ПроСоТо

преди 4 години

и ако "Кредитната активност" е.."разковничето за прогреса",защо непрекъснато СДУХАНИ "специалисти" като тоя кудкудякат НЕПРЕКЪСНАТО за ЧУЖДИ ИНВЕСТИЦИИ?!?!Та:-"Кредитната активност" ли движи "прогреса" в Територията,или..ВЪНШНИТЕ ИНВЕСТИЦИИ?!?!?!..............М/у другото,ако аз бях "фактор" в ..Територията,бих се срамувал да се репча,че КРЕДИТИТЕ "движат" прогреса!..Кредитите са за ВРЕМЕННО ОТЛАГАНЕ на предизвестената смърт!И "ТОР" за банкерите-кръвопийци..Та:-какво стана с ИНВЕСТИЦИИТЕ?

16

Анонимен

преди 4 години

Тоя Радев на какви наркотици е? Вече и в Африка ни се смеят като се чуе за икономически растеж и стандарт на живот като цяло.

15

Пилат Понтийски

преди 4 години

Най-после нещо радостно: развиваме се с най-високи темпове, ръст по всички показатели, включително просперирането на банките и все в този дух. Малко мирише обаче на отчетен доклад на първичната партийна организация преди 35 год. в селото А. И има някакъв парадокс или абсурд или нещо такова: вървим напред а се връщаме назад...Има ли някой, който да интерпретира това развитие, разбираемо за всеки простосмъртен? И бабите от с. А искат да го чуят.

14

дърт

преди 4 години

"Велик растеж", за сметка на повишаване на цени и банкови такси!

13

ПроСоТо

преди 4 години

момент!Нещо не разбрах:-Как така "Кредитната активност" е "Основен фактор в икономическия растеж"?!Как така при лихви по кредитите ПОНЕ ДЕСЕТ ПЪТИ НАД тези в останалите страни от ЕС,някой си позволява да бръщолеви за.."Кредитна активност"?!Тоя "шпециалист" СИГУРНО е наясно и какви са лихвите по кредитите в ЕС..Със сигурност знае и за "отрицателните лихвени нива",целящи да СТИМУЛИРАТ икономиката..Но какво става в Бг ТЕРИТОРИЯТА?..-УБИЙСТВЕНИ ЛИХВИ,които "спецове" като тоя нарочват за прогрес

12

Анонимен

преди 4 години

Растеж заради все по-раздуто потребителско и ипотечно кредитиране. По-нови коли, повече дрънкулки, повече харчене в мола и по почивки. Реално населението не забогатява, а заборчлява още повече. При следващата рецесия ще лъсне колко финансово неграмотно е населението.

11

До 4

преди 4 години

Номер 4, кажи си приятелите за да ти кажа кой си и защо пишеш такъв неверен коментар.

10

муспи

преди 4 години

Думите на този екземпляр на снимката, да се казват всяка вечер по забавните програми на телевизията.

9

Анонимен

преди 4 години

До 4 в София дори над 70% не взимат 1500 чиста суха пара!!!За Мородора в провинцията ,няма да говоря даже!!---В София няма човек който РЕАЛНО ДА ВЗЕМА ПОД 1500 лева, но разправят, че вземат по малко, защото се осигуряват на минимална. В провинцията е същото масово заплатите реално са по 1000 и нагоре. По добре сме и от Гърция и то Румъния и то в пъти.

8

чарли

преди 4 години

За коя държава става дума ?

7

Тъпи

преди 4 години

А пенсиите и заплатите кога ?

6

Елемаг

преди 4 години

До 4 в София дори над 70% не взимат 1500 чиста суха пара!!!За Мородора в провинцията ,няма да говоря даже!!

5

Анонимен

преди 4 години

Ай стига ве. Ама това не пречи хората да работят по 60 часа на седмица за 600 лева.

4

Анонимен

преди 4 години

Като имаме такива резултати,защо сме най бедните в Е.С.За банките...ние знаем как са....за сметка на нашите гърбове...---Най беден сме само на документи. Статистиките се правят върху това на колко се осигуряваме, а реално вземаме в пъти по високи заплати. Вече не останаха почти хора да вземат под 1500 лева заплата, а се осигуряват на минимална. Така че стандарта си върви яко нагоре.

3

Ром"с

преди 4 години

1.4 милиарда имат печалба БАНКИТЕ до октомври месец,очаква се до края на година да достигне печалбата при банките 1.8 милиарда лева.

2

Джендю

преди 4 години

Да ти таковам на разтежа! Старите хора няма какво да ядът, деца умират от липса на медикаменти... Смърт за вас!

1

Барселона

преди 4 години

Като имаме такива резултати,защо сме най бедните в Е.С.За банките...ние знаем как са....за сметка на нашите гърбове...