18

Пенислав Путков

преди 4 години

*** вън, аре чупка

17

К р е т е ни

преди 4 години

а въведат задължителна категоризация на апартаментите значи да създадат постоянна работа на администрациятаот катерогизационните комисии на общините и контролните им органи -халтагъзници, рекетьори и рушветчии.Категоризацията има за цел да определи качеството на туристическия продукт.Защо не категоризират тогава хляба , сиренето , маслините ,обувките и всичко другоТе също имат качество? Направо да върнат социализма .все повече държава и по-малко пазар.

16

Бай Иван

преди 4 години

Алчните дърти софийски реститутки се регистрират с фалшив ТЕЛК и не плащат данъци от наемите си, на какво отгоре, време е да ги погнат ;) !!!

15

Анонимен

преди 4 години

Ами фърчилата са скъпи, *** сега ще го брулят, брулят, докато не му паднат потурите.

14

Пижо

преди 4 години

Хахахаха. ***! Никой, ама никой не може да наложи контрол върху Интернет и социалните мрежи. Дори *** като Менда Стоянова и Валери Симеонов, който от година-две се чуди как да унищожи туризма и дребните хотели, които пречат на собствения му хотелиерски бизнес. Как точно ще докажат кой е пуснал обява в букинга?! Защото аз още утре мога да напускам обяви на хотелите на Валери Симеонов. Или кака Менда е решила, че може да контролира букинга?!

13

Истината

преди 4 години

НИКОЙ ТУРИСТ НЯМА ДА ДОЙДЕ ТУК, КАТО ЗАБРАНИТЕ AIRBNB КРАДЦИ. МИСЛЕТЕ МАЛКО БЕ

12

Разумен

преди 4 години

ПОНЕЖЕ СМЕ МНОГО ДОБРЕ С ТУРИЗМА, НИЕ ГО РЕГУЛИРАМЕ.Я ДА ПОПИТАМ МЕНДА И СИМЕОНОВ, КАТО ЕДИН ЕВРОПЕЕЦ РЕШИ ДА ПОСЕТИ БЪЛГАРИЯ И ОТВОРИ AIRBNB ДА ЗАПАЗИ МЯСТО ЗА СПАНЕ, ДАЛИ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ КАТО ВИДИ КВО Е ПОЛОЖЕНИЕТО? ГОНИТЕ ТУРИСТИТЕ, ***, ПЛАТЕНИ ЛОБИСТИ. ВЪН! ВЪН! УУУУУУУУУУУУУ!

11

Анонимен

преди 4 години

Подбиват конкуренцията на видни граждани с апартаменти и тераси.

10

Анонимен

преди 4 години

Пак са те надупили ***, докога?

9

Данъкоплатец

преди 4 години

Започвате да се качвате на народа на главата и ше ви ринеме скоро, калинки. ***

8

Анонимен

преди 4 години

Принципно има логика в подобна категоризация, но като гледам вносителите е ясно, че става въпрос за обслужване на интересите на едрия бизнес, в случая хотелския.

7

Мария

преди 4 години

Тези обекти си плащат данъци и не правят нищо незаконно. Сега с новите изисквания просто ще създадат пречка за лесното отдаване под наем и конкуренцията на големите хотели. Който си плати категоризацията ще продължи дейност.

6

кво

преди 4 години

По Коледа стават чудеса - лети си Тиквуни от САШ и самолетаа изчезва безследно.......А Ментата и сие от ГРОБ също изчезват - щото народа е взел сопите - като няма прасета за колене - има депутати!!!!!

5

Анонимен

преди 4 години

Ужас и безумие са тия калинки от ГЕРБ, данъци, глоби, данъци, глоби...

4

Анонимен

преди 4 години

Не че нещо, ама очаквам от 2020 някоя таксичка "въздух", някоя глобичка за "пръц"... тия нямат наяждане.

3

некой

преди 4 години

А тези 95% от 'къщите за гости' на разни гербери и приближени които сигурно са 'сертифицирани' - ама са само за 'един гост' и то напълно безплатно - тях как ще ги таксувате?

2

Няма лошо

преди 4 години

Стига да не се опитват да накарат хората да спрат да предлагат такъв тип услуги и процедурата за регистрация да е достатъчно лесна и удобна реално няма лошо, нормално е когато изкарваш пари да плащаш данък, няма нищо лошо в това. Въпросът разбира се е парите да отиват за подобряване на условията за живот в страната, а не в нечие джобче, защото в това има лошо.

1

Анонимен

преди 4 години

Хахах кво ще цензурират сайтове като Китай ли хахах, ей болни мозъци!