15

До 17 Циник

преди 4 години

А бе ти имсш ли нспредстава като пишеш ! Какви технологии е дала америка на германия след като германия по това време е била на развитата икономика в света а америка е била оше каубойска с конете,?

14

Циник

преди 4 години

Същите тези - финансират и Адолф навремето - около 400 000 000 долара от САЩ са предотставени на третия райх... Технологии (отчасти използвани за построяването на Юнкерсите на Гьоринг)Фюрера - обаче - винаги си има "едно на ум" за "помоща" оказана му от плитконосителитеГолдмън Сакс - спасява от 2 000 000 дългове - Доналд Тръмп... И същия по-късно "изненадващо" печели президентските избориВсъщност - зад него и Хилъри - си противостоят клановете Рокфелер и Ротшийлд основателите на "частната" ФЕ

13

Циник

преди 4 години

С парите на Рокфелер бяха избрани "демократите" Клинтън и Хюсеин Обонго... С парите на Copoс бяха финансирани... И се финансират украйнския Майдан... Цветните революции в Грузия, Армения, Киргизстан... Почти успя и в БелорусияНо!Няма никаква евреиска следа иначеВсичко е чиста случаеност

12

Василев

преди 4 години

Плюете евреите, ама живеете благодарение на еврейските пари!Хем ви дават, хем ви хранят, хем ви вкараха в клуба на богатите държави, а за благодарност скачате като неблагодарни м.аймуни и хапете ръката, която ви храни!Да не говорим, че евреите са финансирали и Руско-Турската война, а когато изгонохте едим милион турци и турската армия беше на границата, благодарение на евреите и Израел турците не посмяха да ви окупират!Ако Ердоган го наточи, на чий х.й ще се молите и кой ще ви спасява>Лу!ЦРУ

11

Евреин

преди 4 години

А защо Бойко Борисов не се изказва по въпроса за да засвидетелства уважението си към евреите! Бойко Борисов антисемит ли е? Българите защо избират антисемити за премиери - България е антисемитска държава и българите трябва да се засрамят!

10

Анонимен

преди 4 години

Човекът е искал да каже че градския транспорт не може да бъде евтин,защото евтиното е като извозването до лагер(без право на обратен реис.)Но и сега стана както винаги до сега:-"Аз ли криво се клех или вие криво ме разбрахте" *** нейсе,то бъдещето ще покаже кой крив,кой прав.

9

House M.D.

преди 4 години

Най-големите антисемити са именно евреите. До ден днешен антисемитстват в Палестина.

8

Аман!

преди 4 години

Омръзнаха ми тези евреи вече, само претенции и оплаквания, те са недосегаема раса. А още Хитлер е писал за тях, че не са никаква раса, и няма никаква специална еврейска раса, ами са просто както всички останали, само че са хитреци и използвачи и затова е искал да ги изхони от Германия, дори са имали вече споразумение с ционистите наречено Окончателно решение да им се направи държава в Мадагаскар и да се махнат от Германия. А те после обръщат цялата история наопаки.

7

Анонимен

преди 4 години

Лошото е, че Фандъкова и Манолова са двете страни на едно и също зло. Една друга се упрекват, понеже искат да сведат избора само до себе си, това е изгодно на началниците им. Искат да неглижират истинската алтернатива Игнатов, който ако стигне до балотаж, ще стане кмет. Но и да не успее, поне Демократична България ще вкарат доста общински съветници и ще са поне спирачка против далаверите. Пък тия от СДС за какъв морал ми говорят, като се продават за жълти стотинки на който им предложи власт.

6

Циник

преди 4 години

Прочетете какво е "Комитет 300" на бившия английски ас в разузнаването Джон Колмън... Там са изброени тези, които решават съдбата на човечеството... Рокфелер, Ротшийлд, Copoс..."Вие не разбирате, мистър Андрес. Няма да ги убиваме. Просто ще ги превърнем в стадо, в послушно, преживящо стадо pоби, които ще бъдат щастливи, че са pоби. И, разбира се, това стадо ще го пасем само ние".От проекта "Огнен меч"............

5

Анонимен

преди 4 години

СДС не се ли закриха вече или все още имат 0.5% подкрепа?

4

Василев

преди 4 години

Не ли е расистко, в България едни хора да си правят къщички за гости с евросредства и след пет години , да стават тяхна собственост!!!???Според мен това е расизъм!!!Агент Франки Бремър!ЦРУ!!!

3

Цирк

преди 4 години

А къде бяха СДС когато еврейна Паси отстъпи Българска земя за бази на САЩ и то без пари?!

2

Шоу

преди 4 години

Защо истината дразни тези политически трупове,този либерализъм и фалшива толерантност съсипа България.

1

Цецо Асансьора

преди 4 години

А кога сдс ще поискат оставката на Боко, който преди няколко дена заяви, че ако почнели да обстрелват България, той щял да бяга?