8

Burzum

преди 5 години

Хайде психодесни почвайте...

7

Шишо Б.

преди 5 години

Асансор имаше и преди, и ако не го бяха оставили на разграбване и разпадане, нямаше да е нужно да се прави нов. Това се отнася и за целия паметник де.

6

същите сте като тях

преди 5 години

Комунистите са ясни. Вижте се вие какви фашисти сте. Говорите само за забрани, премахване, разрушаване. Присмял се хърбел на щърбел..Паметници и исторически сгради не трябва да се премахват, каквито и спомени да ви създават. Имало го е, значи трябва да се знае и да се правят поуките!

5

Анонимен

преди 5 години

И това ако не е пари на вятъра аз не знам...

4

Анонимен

преди 5 години

най-добре е да се премахне, там се събират комунисти...

3

Анонимен

преди 5 години

Прави са хората, жалко е да имаш какво да покажеш на света , но да оставяш 20 години да се руши, друго си е да си продажен сор осойд

2

Анонимен

преди 5 години

Този гнусна комунистическа бърлога петни връх "Хаджи Димитър". Трябва да бъде разрушена бърлогата, а на червените фашисти да се забрани да правят сборищата си там.

1

Анонимен

преди 5 години

"Според авторите на докладите "паметникът Бузлуджа е уникално инженерно постижение" и "шедьовър на архитектурата и изкуството от явно европейско значение заради своята история, изключителни характеристики и многобройни възможности за ново предназначение"."Хубаво прочетете този пасаж.