17

House M.D.

преди 5 години

"...всеки втори шеф вече изисква от новите работодатели да го владеят перфектно писмено и говоримо..."Как да разбирам този цитат?

16

Анонимен

преди 5 години

Преди 89та имаше работа за всеки и за никой не изискваха да знае руски, и надписите навсякъде бяха на български, на руски надписи нямаше. Имаше само в петък новини на руски и руски филм, и то бяха добри руски филми, класи над днешните холивудски бози, всеки който е гледал руските филми от 70те и 80те знае, нямаше никаква пропаганда както сегашните американски филми.

15

развеселина

преди 5 години

С това образование нивото е ниска.

14

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Май.. му на българския - до края на века ще го горят 2-3 *** аборигена в зоологическата граина в ИстанбулТа учете усилено и без задръжки : турски, китайски, индийски , копанарски

13

Анонимен

преди 5 години

В много територии на България турския и ромския са официални езици .

12

аз

преди 5 години

Всяко поколение, казва за по-младото, че за нищо не става и е пропаднало. Въпреки това човечеството се развива. В наши дни обаче, тия дето викаха кой не скача е червен, докараха едни веселяци на власт, дето май успяха да ги сбъдат приказките на старите хора. Най-веселото, е че тия дето скачаха, сега заминаха по чужбина като национални предатели и си оставиха родителите да ги гледаме и изхранваме ние.

11

Бай иван

преди 5 години

Знаенето на български език и знаенето на правилен български езикса доста различни неща. А правилен български (писмено и говоримо) малко хора знаят.

10

ПолиглоД

преди 5 години

За премиер не е необходимо да владееш езици. И български дори. Важното е да можене да завираме пръстовете в правилните дупки.

9

Анонимен

преди 5 години

По радиото е по-зле, там провоговора е на маймуница. Всяка сутрин първо блондинките на "Фреш" ми "уау"-кат през 2 минути, следващия ми говори за бакстейджове, тракове, , пърформанси, "уонаби" певци и тем подобни изгъзици.

8

Анонимен

преди 5 години

Колония сте..............каза ви го Волен Сидеров........затова карат децата ви да знаят по-добре английския език...............отколкото българския!!!Добър вечер , селяни прости!!!Така става в колониите................трябва да знаете езика на колонизатора и господаря си!!!

7

Цецо Мен

преди 5 години

Човек, който не владее майчиния си език няма как да владее чужд. Широко разпространено е клишето, че всеки знае английски. Това не е близко до истината. От 20, които твърдят, че знаят има един с приличен английски.

6

Анонимен

преди 5 години

Явно са стигнали до ромския етнос. Българите вече сме на изчерпване. А заглавието звучи глупаво. Ако не знаеш добре родния си език, няма как да знаеш добре чуждия.

5

az

преди 5 години

Не е важно колко езика владееш, а какво можеш да правиш с езика си. За мажете да лижат шефа, за жените ...

4

Анонимен

преди 5 години

Предприятията в провинцията се напълниха с рускоговорящи от Украйна и Молдова. Няма майтап! В Украйна месечна заплата от 150 евро е лукс. Работодателите тук им плащат по 700 лв. на ръка и поемат квартирата и храната. Осигуряват ги на минимална заплата. Български кандидати за работа няма. На запад са.

3

Анонимен

преди 5 години

Първо трябва да се знае български език, след това - руски и чак тогава...........английски и немски!!!

2

Анонимен

преди 5 години

"Оказва се: Писането и разбирането на официалния език в страната е проблем"От правописа на журналистите тук се убеждаваме, че е вярно.

1

Анонимен

преди 5 години

Ще режат имигрантите и децата им за работа в България.