10

Анонимен

преди 5 години

Бундесверът обмисля необичайната мярка поради недостиг на персонал.....................как така ?!?!?!? нали меркел си внесе ПЕРСОНАЛ ? .....човек започва да си мисли, че на тази жена някой и плаща да почерни европа.

9

Анонимен

преди 5 години

Българите ще са най-малкия проблем ако е проблем въобще да служат в Бундесвера. Какво толкова има, френския легион това го прави отдавна. Договор, одобряват те, наемат те, плащат ти. Не те карат насила.

8

Ха-ха

преди 5 години

Понятието "европейци" напоследък доста се разми,та дойчовците да не избодат очи,вместо да изпишат вежди!Впрочем и те сега имат възможност да назначават чисти терористи в армията-тара.мбуки с немски паспорт имат в излишък.

7

Анонимен

преди 5 години

Може! Ако се въстаножи LSAH:)

6

Щерю

преди 5 години

Ще станем - щото няма друг начин да поправим грешката на братовчеда Хитлер и да превземем света... :)

5

БГ Престъпник

преди 5 години

На България за какво и е Армия? Нали има МВР то ни пази най добре.

4

АЗ

преди 5 години

Ние сме много зле във всяко отношение, не е вярно че сме с Румъния, ние сме много и след тях. Ние сме на дупката дупката дупката на *** на европа във всяко отнишение. Преди 10 г бяхме на едно ниво със съседите. Сега сме няколко нива след тях. Но пък 10 г ни управлява мачо мен който не е инженер, не е икономист, не е патриот, не е визионер, не е дипломат, не е полицай дори или военен, *** интригант и лицемер. Няма неразпилян сектор от него

3

Анонимен

преди 5 години

Аз пък искам в Луфтвафе

2

Анонимен

преди 5 години

и свързочниците, един Ай ти с пагони няма да остане тук

1

гого

преди 5 години

е ся останахме без войска, Карлово и Ст Загора да му мислят...