10

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Като малка *** била много любознателно и любопитно момиченце. Веднъж то попитало майка си:- Мамо, мамо, защо моята приятелка се казва Цветелинка?- Защото е кръстена на баба си Цвета моето момиче.- Мамо, аз на кого съм кръстена?- Уморена съм КУРнелийо, стига си задавала въпроси...

9

?!?

преди 5 години

Климактериум, мено пауза, криза на възрастта, а Борисов и е виновен за всичко!

8

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

Ами това си го знаехме много отавна, че Баце си мени мнението по 3 пъти на ден.Серга Меркел и Юнкер ще му наредят и той ще приеме безропотно, България да стане мигрантски лагер.Спряха ни Южен поток и ни пуснаха Мигрантски Поток. А честито !

7

Анонимен

преди 5 години

Тази иска да казваме, че и пиле не може да пехвръкне и ЕС да не ни дава пари за охрана на границита щом можем и сами да се оправяме перфектно, ще пазим ЕС за без пари. Като е пробита границата да ходи да ови миганти по ганицата и да ги връзва със свински опашки. А защо дрогарката не отива в Куба и Венецуела и докога ще се боядисва от партия в партия тази принципна жена.

6

Анонимен

преди 5 години

Ние пазим входа, а изходът е отворен. Германия казва да ги приемаме и да ги държим като в концлагер. Но ние сме спасили евреите и ще спасим и бежанците от лагери.

5

Анонимен

преди 5 години

Комунистите здраво са се възпалили напоследък. Бълват нелепица след нелепица. Популизъм след популизъм. Добче че нормалните хора не се вързват.ПС: дежурните червени ***, не ме бройте за гербаджия, просто работодателите ви като крадат, даже не се крият.

4

do 1

преди 5 години

Влюбена, по-скоро, става и си ляга с него. Как се вълнуваше, като дойде на парламентарния контрол.

3

Неутрален

преди 5 години

Тя е супер фокусирана да го свали от власт А фокусът и преследването на резултата водят до успехТова научих в големите корпорацииЩе видимГледам мача с любопитство

2

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Липсват ми заглавията от рода на "Нинова е бясна"... - "Нинова скочи"...

1

Анонимен

преди 5 години

Тази наистина е обсебена от Бойко.