16

Анонимен

преди 6 години

Всяко чудо за три дни, едрите риби са недосегаеми. Голяма риба да сте виждали осъдена, независимо от доказателствата и прочие. А Вие си тракайте по клавиатурите :) В БГ прокуратура и съдилищата не работят, да се закрият предлагам. Защо да храним с наще пари хора от които няма никаква файда. Това е тумор - да се изреже, лесно е

15

House M.D.

преди 6 години

Драги ми Пешко Кърлежов, чий го е дирила Десито на "Кристал"?

14

Кратун

преди 6 години

Егати държавата. Един държавен служител да заявява публично, че прокуратурата върши престъпление. За протокола: И аз мисля, че акцията е накисване.

13

до 10

преди 6 години

Мислете господине/госпожо, утре и вас може да се случи. Ако е виновна и има СРС-та, запис и видео които по неоспорим начин доказват че кметицата иска подкуп, тя ще бъде осъдена. Прокуратурата каза че има СРС-а от 4 месеца следене и подслушване. Засега по делото не е приложено нито едно. Да видим.

12

Анонимен

преди 6 години

Ако парите бяха подхърлени от Дюлгеров, защо Иванчева е имала контакти с него? Нали той вече е бил заподозрян в корпуция. Ако Иванчева беше чиста като сълза щеше да стои далеч от него, а не да се среща по кафета и градинки в работно време.

11

хехехе

преди 6 години

Добре, че в общината не правят дръг тестове. Нали Пешо?

10

Boiko

преди 6 години

Струвамисе че това момченце също е папало от кашичката щом така пламенно ги защитава.Колко е наивен само, да му бяха дали малко жълти стотинки от подкупите да си купи едни свестни обувчици поне! И как само се доверява на мастития адвокат Марковски! Май наистина с глупомер ги назначават тези PR -и!

9

точно

преди 6 години

Абе, кой е този дето ще даде 500 хиляди на падара...-----------------------------------------------------------------Бавела преписки и искала рушвети. Нелепо е.Но се действа по правилата на Гьобелс - всички медии като те изтипосат в пранги, около теб качулати с автомати броят пачки на асфалта, *** доказвай че не си ***.

8

Анонимен

преди 6 години

Никога не съм чул ...Едно общество да се събира толкова задружно да брани някой обвинен в корупция Това е български феномен ..Българино българино ,заслужаваш си съдбата

7

мухахах

преди 6 години

Мдааааааа "кой ми *** в гащите"

6

Анонимен

преди 6 години

Къв в тоя измислен ц*рвул PR-ът на Младост ...боже опази

5

Анонимен

преди 6 години

Абе, кой е този дето ще даде 500 хиляди на падара - само за да не го бави - когато има разрешение за строителство от царя !?

4

Анонимен

преди 6 години

Защо Ваклин и бившият кмет не са подведени под отговорност? Много добре се знае какво чудо беше по време на бившия кмет и какво застрояване има и каква кампания с платени протестиращи поде още от началото на управлението на Иванчева. По какви ли не начини се опита да я очерни. Но да погледнем младост по негово време и след него и да разберем кой всъщност трябва да бъде в ареста...

3

Анонимен

преди 6 години

Ваклин в затвора

2

88

преди 6 години

Ченгетата я прецакаха тази глупава женица.

1

Анонимен

преди 6 години

Соц. палячото се обади :))) Не само, че има СРС-та, има и много други доказателства и свидетелства от други изнудвани предприемачи. И през две минути да се напъвате да се мъчите да защитавате тази корумпирана и самозабравила се фрузьорка няма да се получи. Започвате да ставате смешни.