20

pursuit of happiness

преди 6 години

Един човек тръгнал да се дави и скоро след това лодка с хора дошла да му помогне.Той само им казал,че Бог ще го спаси и им казал да си вървят.Не след дълго дошла още една лодка,но той отпратил и нея с думите,че Бог ще го спаси.Накрая той се удавил и отишъл в Рая.Там видял Господ и го попитал защо не го е спасил,а той само го погледнал и казал : "Изпратих ти три лодки!".

19

Руснака

преди 6 години

Плачь Европпа танцуй Россия...Да попитам аз Дойче Беле и Рене Шпрингерр Мингер, къде работят тези хора, които взимат детските надбавки, защото имат деца? Къде в Европа ли в Африка ли ? Къде? Анонимен1 е прав Нали е Европа ...шваби ....

18

Анонимен

преди 6 години

Това с детските надбавки трябва да се спре, въпреки големите пари , които се плащат Германия продължава да чуства недостиг на млади данъкопладци.

17

Анонимен

преди 6 години

Айде, ще изплащате и хоро ще играете - тия деца растат без родители! Тръгнали на гурбет уж за малко и така цял живот. Даже още трябва да давате за компенсация, ***.мка ви робовладелска!

16

смях

преди 6 години

Само на мен ли ми направи впечатление че от 215 000 деца, само 2100 са Българи, но в статията се говори за България. Това е малко по-малко от 1 процент от всички деца. Ей на това аз му викам демагогия. За сметка на това почти 50 % или 100 000 деца са от Полша. Но както и да го погледнем стоим стабиуууно.

15

Сандо

преди 6 години

а всъщност кво ни интересува над кво плаща Германия?Бойко каза на Меркел да напдане пак Чехия заради ЧЕЗ, нооо и тях не ги еня дали ще има ток в България или не

14

Анонимен

преди 6 години

Ами вземете и децата, бабите.. цялата рода

13

Знаещ

преди 6 години

Всички поляци и балтийци правят така в скандинавските държави. Един вид работят далеч от дом и семейство. Трябва да ги посещават 4 пъти в годината. И всичко е защото е ЕС все едно да си от Варна и да работиш в София.

12

Гн Миташки

преди 6 години

Защото сте прости германци какво правят тия сириици там........

11

жеко

преди 6 години

на зърното са евтини на триците скъпи, на черните мигранти осигурихте апартаменти за семействата им, плащате им социални а те даже 1 ден не са работили в германия, само крадът, изнасилват и дерибействат, българите се трудят за тея нагляри а те почват да броят стотинката

10

романизация

преди 6 години

Ами ние плащаме детски на родители, които не работят и никога няма да работят, а в Германия плащат на такива, които поработят,поработят, па се регистрират като безработни и яж, куме, пий! Едни и същи са!

9

Анонимен

преди 6 години

А ние питаме - защо сме длъжни да участваме във вашия съюз, направен да обслужва ВАШЕТО добруване, и то само с негативите?

8

Анонимен

преди 6 години

Ами и ние българите се питаме, защо трябва да плащаме за деца, чийто родители не само, че не работят, ами вършат престъпление след престъпление...

7

Анонимен

преди 6 години

Германия пита: Защо да храниме българските русофили, след като лаят срещу ЕС ?

6

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Немски турист - слаб, стиснат турист.

5

Анонимен

преди 6 години

*** колко са стиснати германците! Броят си всяка стотинка!Както казва поетът: "В гъ.за им не можеш да бръкнеш и с лазерен лъч!"Толкова са стиснати!

4

Сандо

преди 6 години

отговора е много просто - защото такива са ви законите. Ако смятате че е грершно пуснете поправка в закона и ако мине вичко е наред .... пробвайте се поне

3

Анонимен

преди 6 години

дойче веле и новини?

2

айде нЕма нужда

преди 6 години

На гърците опростихте милиарди.

1

Анонимен

преди 6 години

Германия, България, все тая!Вече сме една държава - Европа!