16

Шопо

преди 6 години

А убитите майки и деца при гара Буново ще влезат ли в историята ! Никой не е забравен нищо не е забравено !

15

Анонимен

преди 6 години

коментарите съответно и плюсовете и минусите към тях показват много. Не ни изнася да го признаем нали. Сложете ми минуси, само долен народ може насилствено да сменя имена, да се гаври с религиозна принадлежност, да убива и да гони от родината и следващото поколение да продължава да дава оценки кой българин кой потурчен и да иска да налага своето. Харесва ли ви или не възродителния процес е позор за България, ако има историци като хората ще влезе в учебниците и ще свеждате глави в часове по истор

14

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се учи книгата на акад. Л. Милетич "Разорението на тракийските българи", а не да се подскача по свирката на депесарите.

13

Анонимен

преди 6 години

Така наречения "възродителен процес",който вече се превърна в местна религия за турския етнос,подобно на "холокоста",като световна религия,може да влезе в учебниците,когато в учебниците на Турция влезе избиването и прогонването на местното арменско,българско и гръцко население,в годините след Балканската война,поне!!!Стига се е е мълчало за геноцида на българското население от Източна Тракия,когато са били избити над 90 000 и прогонени с една дреха на гърба над 220 000 българи!!!!Само тогава

12

Питащ

преди 6 години

А избиването на тракийските българи от турците защо не се учи?

11

House M.D.

преди 6 години

На първо място трябва да бъдат споменати пасивните гейове, организирали гара Буново!

10

Анонимен

преди 6 години

Така наречените "български турци" е крещящ факт който много ясно доказва как исляма промива мозъци за векове.Благодарна съм на предците си, че не са са поддали и са устояли на тази напаст и са останали българи тогава и сега и во веки такива и ще си останем.

9

Изрут

преди 6 години

Айде стига с тоя Възродителен процес бе, все едно е нещо значително за българската история.

8

АНОНИМЕН

преди 6 години

Докога ще се рови в миналото - ами ако се върши това, винаги има за какво да се ругаем и да си дирим сметка, било то за робства или за зависимости, за войни и т. н., нима няма области за състезания и конкуренция, та да се вторачваме насам и натам като зомбирани кратуни, по този начин ще се ***, хора?

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Това не е етност! Преди да нахлуят османлиите в България не е имало "такъв етност". И нашите "турци" не са никакви турци, това са си помохамеданчени българи!!!! И религията не ИЗМЕНЯ НАРОДНОСТТА!

6

Анонимен

преди 6 години

ДПС е незаконна.

5

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера, какви са им проблемите на тия "историци"? Пишеш ВСИЧКИ ФАКТИ, ТАКИВА КАКВИТО СА БИЛИ НА МОМЕНТА, а изводите ще си ги правят после хората. Откъде-накъде ще ДАВАТ ОЦЕНКИ? Или днес ще се възмущаваме когато се режат глави, а утре, когато сме на власт, ще го правим в името на някакви си "ценности" например!!! Като полицаите, преди Девети режели глави на партизани, а след това, като добарали техните - станаха "репресирани"!!! ТОВА Е ЛИЦЕМЕРИЕ!!!

4

Анонимен

преди 6 години

насилствена смяна на имена, убийства и прогонване от родината, как да го интерпетираш, че да не излезе, че българина е много долен ?

3

Анонимен

преди 6 години

....докога ще размахват измисления си "възродителен процес"!В учебниците да се запишат атентатите направени от тях и избитите хора !

2

Анонимен

преди 6 години

На година 1000 българи се самоубиват !Това как ще се интерпретира ,черна чума няма нито война !

1

Анонимен

преди 6 години

Да се интерпретира като желание на един определен етнос да откъсне част от територията на страната в полза на друга държава.