14

Анонимен

преди 6 години

Това определено затруднява процеса по осиновяване още повече, защото в регистъра за чакащи новото си семейство деца от 2 208, 1 148 са здрави, а останалите 1060 са с увреждания.---Иии отново пример за смазващата политкоректност на медиите. В предното изречение се казва, че са търсени здрави етнически българчета. После излиза статистиката, но в нея има само бройката на здравите. А вероятно основният проблем е, че повечето са цигaнeнца.

13

Анонимен

преди 6 години

Че кой ще иска роми в къщата доброволно да отглежда? А пък да не говорим как човек да отглежда увредено дете след като нашата държава не е нормална и не помага по никакъв начин с повече помощи точно семействата където има такива деца. Нека хората сами да се оправят нали? Не ги е срам и същите тия социални работници се възмущават че хората не искат. Ми с какви пари бе охранени лелки мързеливи хората да гледат увредени деца?

12

Недъгав

преди 6 години

Та значи да разбирам, ако случайно не сте стерилни и ви се роди дете с някаква малоформация, го зарязвате, щото е с кофти гени? Случил съм на родители явно, горко на недъдавите деца със "здрави" родители, кито ги оставят по домове. Жал ми е за осиновителите по "каталог".

11

Анонимен

преди 6 години

Ами да си стоят без деца тогава,гърците като осиновяваха и ***,да не би тия *** да се чувстват *** след време,не няма,ще се чувстат гърци.Хем ялови,хем и с претенции.

10

Българин

преди 6 години

Това да е българче не е претенция, а задължително изискване.

9

Анонимен

преди 6 години

Според хиндуизма кандала, т.е. самонареклите се роми носят най-тежката карма - на кръвосмешението, която се чисти знаете ли как - чрез умиране и прераждане. Иначе казано, кармата се носи наследствено до 9 поколения напред. И това е според техните собствени закони. Приказвайте ми за "толерантност" и "дискриминация".

8

Анонимен

преди 6 години

Помнете ми думата, че скоро ще почнат да тръбят, че не може така. Че трябва осиновителите да вземат дете без да са го видели предварително. Иначе е дискриминация.

7

Ами ДА!

преди 6 години

Мутиралите мексикански гени обикновено се проявяват в пуберитета.... и тогава става страшно!

6

Недъгав

преди 6 години

Ем тръбите им увредени, ем детето да не е увредено. Да си вземат котка - жалки хора. Здрав мозък не може да отхвърли "нездраво" дете като възможност.

5

Анонимен

преди 6 години

За мен няма значение биологичния произход,детето си е дете.В крайна сметка е важно в каква среда ще отрасне и как ще го възпитат,а не какви гени носи или с какъв цвят на кожата ще е.

4

Циник

преди 6 години

Никога ром!

3

vcbvb

преди 6 години

като даваш КУБИНЧЕ , ходи в куба да го пласираш

2

Discovery

преди 6 години

Еми много ясно, че ще имат претенции... тва не е като да си купуваш стока от магазина. Точно па шведче да гледам, забравете просто...

1

Умник

преди 6 години

Нормално, никой не иска да отглежда вкъщи хора с кофти гени, с които даже визуалната разлика е потресаваща.