10

Анонимен

преди 6 години

Закривайте университетите. Закривайте тия машинки за пари.Амман от неграмотници висшисти, които пишат "расписка" и "оважение".

9

Анонимен

преди 6 години

И за какво ми е тази диплома по-точно? Разбира се ако нямам мераци за науни степени. Аз съм завършил техникум само, но имам своя малка фирма всичко от което реално имам нужда.

8

Liber-all

преди 6 години

Добре университета в Свищов да иска автономия като в Каталуния и Ломбардия и от стОпански технически какъв е там да стане ИТ и прависти къде е проблема. Да живее либерализма и демокрацията.

7

Нормален

преди 6 години

Бройките в университетите трябва да се намалят драстично и само качествени кандидати да влизат. Сега приемат с оценка 2.50, затова дипломите са без стойност. Половината от частни и държавни ВУЗ са за закриване.

6

само подпитвам

преди 6 години

Имаме много *** които се чудят какво да правят,не искат ли да учат или на социал си е по-добре?!

5

Дойде му времето

преди 6 години

Пазарът на труда вече показва кое колко струва. Дипломата трябва да осигури добро бъдеще /повече от 40 години труд и дай Боже поне половината в пенсия/. А факт е, че много дипломи не стават за нищо. Редно е и да се закрият специалности, факултети, а дори и псевдо университети с мастити ректори, самонаграждаващи се с титли за крадени трудове.

4

Анонимен

преди 6 години

А не така пустеят определени университети за лекари и прависти сигурно е пълно. A за и инженери и металурзи разбираемо няма желаещи, щото се иска пипе, а после с дипломата освен да си обършеш задники за друго не става. Повече съдии и лекари трябат на народа За какво са им концерни, фабрики, заводи като в Германия и Канада.

3

Анонимен

преди 6 години

в Стопанската академия - Свищов - и магаре да завържеш и то ще завърши

2

Анонимен

преди 6 години

И по-лошо ще става, с всяко следващо поколение младите лилавеят все повече, а *** не са по ученето.

1

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!