251

Анонимен

преди 6 години

Подхвърлят му въпросчета, за да може да си развие пропагандната теза. Истинята е точно обратната - евопейските балъци си мислеха, че веднъж освободен, руският народ ще започне да се развива като демокрация. А те само чакаха да натрупат малко силици и полутайно се въоръжаваха.

250

Анонимен

преди 6 години

НАИСТИНА ВЕЛИК!

249

Анонимен

преди 6 години

Стойте си тогава с турция, където винаги сте били.

248

Анонимен

преди 6 години

нико, това за доверието трябва да се чете така: "обещаха да не се разширява НАТО на изток, а го правят усилено. И ракетни установки инсталиурат на границата ми. Не че няма да ги смажа преди да мигнат, но не е учтиво да се лъже така."Това означават думите на Путин. Ако ти ги разбираш другояче, нужна ти е когнитивна рекалибровка, тоест, някой да те вкара в реалния свят. Този на Плевенлиев не е реален за тебе. Никой няма да ти плати толкова за антируски изказвания.

247

до 1

преди 6 години

И какво искаш да кажеш с това - вечна признателност и послушание ли, и никога свое мнение ли? Те не обичат много и тия дето само ги хвалят и величаят.

246

Анонимен

преди 6 години

Украйна още нищо не е видяла. Има тепърва да вижда. При тях процесите се развиват по - бавно и по - насилствено отколкото у нас. Още 5 - 10 години ще им трябват за да стигнат тяхната 96 година, тоест пълното дъно, с което най - долнопробните да дойдат на власт. тези сега все пак имат някакви идеали, колкото и да са съмнителни.

245

niki

преди 6 години

Това да се чете: "Докладваха ми, че ЕС се управлява от бюрократи и чинивници, се оказа, че имат топки и сега ми е тъпо, че се доверих на докладите на службите"Путева работа....

244

Анонимен

преди 6 години

Защо не си прибере от Европа децата и внуците ?Защо не си прибере олигарсите от Европа? С какво е заслужил доверие ?

243

до 274

преди 6 години

Какво е видяла украйна бе ? Там финансирани и подкрепяни от ЦРУ и Сорос фашисти извършиха държавен преврат и започнаха етническо прочистване на области населени с руснаци. Ае сик тер, *** сороски.

242

Анонимен

преди 6 години

Коя е манипулацията? - тук или във Вести бг?

241

До 272

преди 6 години

До АнонименПриятелю, незная от какви мотиви си воден с това изказване, но е доста влиятелен политик, погленато не от бълканския балко, а от геополитически план, ще видиш, че си гледа собствените интереси, исками се и България да е от ранга на такива политици (Тук не слагам на везната от коя народност са), талата може да се роди навсякъде!Ти неискаш ли да имаме политик с такъв поглед и размах, кажи?

240

Burzum

преди 6 години

Най- големия!Само маршал Ким Чен Ун му диша във врата ама бая ориз ще изяде докато го мине.....

239

Анонимен

преди 6 години

Украйна видя що е то да имаш брат по разбиранията на Русия....братска обич да видиш....да не дава Господ...

238

Анонимен

преди 6 години

Кога "братска" Русия ще ни върне откраднатите архиви?

237

Анонимен

преди 6 години

Жалък, по-жалък, най-жалък...направо смешен...Това е Путин. Никой не го бръсне за две стотинки. Цял свят се гаври с руската кочиина. Ама нека си приказва :))))

236

Европа

преди 6 години

Имахме твърде голямо доверие към Русия...

235

Анонимен

преди 6 години

Единствено слугите на евразийските пpимати са по-долни и неприятни същества от тях.

234

Анонимен

преди 6 години

Артист от Кремълския театър

233

Анонимен

преди 6 години

Само лъжи и манипулации от устата му, но какво да очакваш от КГБ касапин.Все едно ЕС е анексирал Крим или пък е отговорен за сваляне на цивилен самолет.Малко са му санкциите.

232

Анонимен

преди 6 години

Ей това да си русофоб е чудо на природата.Трябва да си пълен *** или кон с капаци а най -вероятно извънземен за да пишеш такива глупости.Простия народ лесно се маниполира.Защо е ***?Защото не знае и не е информиран а то е защото не чете.Една монета има две страни не гледайте само едната.