61

Анонимен

преди 6 години

При толкова много оплаквания от жената е трябвало да го арестуват и да си стои на топло. Но това няма как да стане у нас поради цялата тромава система. Явно у нас бюрокрацията и бумащината са на почит. Някакви бележки, административни санкции, пишене на машини и куп неефективни неща, хора стоящи в кабинети и пишещи някакви си листове... да плашат гаргите.

60

Анонимен

преди 6 години

мир на праха на жената, рускиня или ромка, темата е приключена.

59

Анонимен

преди 6 години

Всички се нахвърлиха върху националността на жертвата, никой не написа нищо за децата. От тук си направих извода, че само хора с престъпно мислене не еазграничаващи доброто от злото могат да пишат потози начин.

58

Анонимен

преди 6 години

До рускиня"За тези което оправдават убиеца,дето застрелял жена си ,само поради факта ,че тя е рускиня.".....никой от коментиращите не е оправдал убийството.изчетох коментарите, някои хора просто не харесват рускини, и може би има защо.

57

Анонимен

преди 6 години

Не политизирайте криминологията. И в САЩ да убиете рускиня ще лежите доживот в най-добрия случай. Ако не ви изпекат на стола или не умирате в агония 2 часа от смъртоносната инжекция.

56

До 56

преди 6 години

Ами като активно гражданско общество изисквайте ракива закони. При нарушаване на ограничителната запоеед 10 години затвор.

55

рускиня

преди 6 години

За тези което оправдават убиеца,дето застрелял жена си ,само поради факта ,че тя е рускиня. Надявам се ,че ще намерите и оправдания към момчето заклало българско момиче в Бургас, също да намерите оправдания към оня ци.ганин, който уби Виктория в Велико търново. Сигурно и те подразниха нещо убийците си. Колко трябва да бъдеш *** - да оправдаваш саморазправа и то убийство. Имам чувство ,че подобни хора също потенциално готови на такава крачка. От мен приятен ден

54

Анонимен

преди 6 години

Тъжното е, че две деца останаха без своята майка, тъжно е, че един живот бе отнет по този начин. Дори и да умре в затвора.не мисля, ме справедливостта ще бъде раздадена. Но законите са такива, поне виновникът ще бъде изправен пред правосъдието. Изключително тежко е да гледаш близките на жертвите, особено ако те са все още невръсни деца.

53

рускиня до 50

преди 6 години

Мнение към българи се сформира от разкошен ритник ,с който българин нокаутира жена в берлинското метро. А ти приказвай си за Крим, Нерде Ямбол, нерде Станбул

52

Георги

преди 6 години

До АнонименЕми как да се намеси държавата... След няколко доказани нарушения на ограничителната заповед влиза в затвора за 10 години и готово. Нали за това е заповед, за да се изпълнява.

51

рускиня до Пешо

преди 6 години

Прочети тази статия от днеска "Йорго Колев многократно изнасилвал непълнолетната си дъщеря, извършил гнусното деяние когато момичето било едва на 14 години...." и кажи тогава, какви са българи мъжете. Щом уж си тръгнал да правиш обобщения. А относно ***-рускини - на запад не можем да пробием, поради превземане на пазарна ниша от дами с български паспорти.

50

123

преди 6 години

Да срещнеш *** и той да ти вземе живота.***, с педофилски наклонности - можел е да и бъде баща!Горката жена!Ако мъж реши да те тормози или убие, спасение няма.Хитри са и знаят как да бягат пред закона.Мал шанс...за съжаление.Оправията е да се въоражаваш, а не да чакаш 1 лист хартия да те пази.Закона казваше - с равностойно оръжие е равностойна самоотбрана.

49

До 44

преди 6 години

Полицията не е охранителна фирма. Всичко, което може да направи е направено. За жалост това са инструментите, с които разполагаме. Сега ще гние в пандиза, на години е и вероятно ще умре в затвора. Според законите правосъдие ще бъде раздадено. Това е сухата истина.

48

Пешо

преди 6 години

До рускиня до 46 Ми то проститутките са основно рускини.

47

Анонимен

преди 6 години

немците, шведите и французите със сигурност не обичат и рускините приятел, защото в техните очи са по долни и от българите, които са в европа.мнението за руснаците в германия е под всякаква критика, а относно българите е по-добре, те дори идват тук на почивка, а не в крим!

46

рускиня до 46

преди 6 години

Не думай! Какво ли трябва да мислят немците, шведите и французи за българи, ако мислят толкова първосигнално като тебе. По твоя логика българи живеят предимно в катуни,които строят от подръчни средства, просят ,крадат, проституират. А за да не мислиш лошо за жени - по малко общувай се с ***.те.

45

Анонимен

преди 6 години

Защото ако рускинята ти е откраднала 150 евро това е за отдел кражби, а отнемането на живот е за отдел убийства. Схващаш ли тънката разлика..съмнявам се..

44

Шоп

преди 6 години

Ах, тя била рускинка, милата...Чудех се защо не ми излиза уравнението.

43

Анонимен

преди 6 години

голем смях!някои има лош опит с рускиня, споделя ви го, а вие затворник го изкарахте.той дори е написал, че не защитава деянието, а ви е казал, че не обича рускини.аз също не ги обичам, защото една ме завлече с 150 евро на златните преди години, ей така, както си пихме водката на балкона в моята стая, се събудих без пари в джоба, а нея повече не я видях.

42

11

преди 6 години

Имал съм две приятелки рускини и една украинка. И трите бяха много красиви и със страхотен характер. При тях нещата стоят така: обича ли те, ако реши че си достоен, прави всичко за теб. Обаче ако реши, че не си това за което се представяш, или ако веднъж се изложиш или я разочароваш, приключва те и търси друг. И са прави. Никой не е длъжен да търпи ***. Живота е един. Само се чудя как тази жена се е излъгала да се забърка изобщо с този ***. Да не признае децата си..... Бг мъжество!